Stormax tabletin sihirli dünyasıyla tanışın!

CHIP Online
30-10-2012, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Stormax'ın yeni tableti, çift çekirdekli işlemcisi, güçlü pili ve fazlasıyla beğeni kazandı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sto ... -tanisin_36710.html

Stormax, yeni Android tabletiyle dikkat çekiyor. MersaSistem güvencesiyle kullanıcıların beğenisine sunulacak olan ürün, fonksiyonel kullanımı ve tasarımıyla göz dolduruyor.


İçerisindeki WIFI desteği ile tüm sosyal ağlar, internet ve oyunlarınız artık yanınızda... Stormax tablet ile sosyal medyayı takip etmenin yanı sıra internette sörf yapmak da artık çok kolay. Uzun sarj süresine sahip ürün 7000mAH bataryası ile beklentilerinizin üstünde bir performans sergiliyor.


Üründeki Cortex A9 1.6 GHZ çift çekirdekli CPU ile internet bağlantısı, video çekimi ve diğer tüm fonksiyonları gerçekleştirmenin yanı sıra sağladığı performansla da rakiplerinden ayrılıyor. 16 GB standart hafıza özelliğiyle standartların üzerindeki Stormax tablet Kapasitif dokunmatik ekranı ile erişim kolaylığı ve zoom özelliği ile internet hayatınızı kolaylaştırıyor.


İçerisindeki uygulamalar sayasinde günlük hayatınızın vazgeçilmez parçası haline gelecek olan stormax tablet USB portu ile ulaşılabilir bağlantı ve sarj imkanınıda sizlere sunuyor.

Tüm Konu: Stormax tabletin sihirli dünyasıyla tanışın!

Kaynak: www.chip.com.tr