Stp.exeyi açmadan dosyaları nasıl alırız

HPQ-User
06-07-2008, 12:27   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

SorunluU sormuş:
SETUP.EXE'yi açmadan kurduğu dosyaları nasıl alabiliriz? Ben bir konu açmıştım daha önce. Bir oyunun eklentisi var bende (setupı) onu açınca bu oyun bilgisayarınızda yok diyor. (Kayıt defterinde yok galiba bilmiyorum, bunun için ayrıca konum vardı cevap alamadım) Bilgisayarınızda yok diyor ve eklentiyi yükleyemiyorum. Setup'ı yüklememin bi yolu yok mu acaba? Oyun bilgisayarda varmış gibi gösterilemez mi? Yada setup ın içindekileri yükleme yapmadan almamın? Bunun kesin bir yolu vardır. Yardımlarınızı bekliyorum... Bakın eklentiyi kurarken şöyle bir uyarı alıyorum :

" The setup has detected that no version of Sid Meier's Civilization 4 is installed.
This update requires that a previous version of the application be installed "
(o versiyon yok diyor ama var eminim) İstediğim setupın içindekileri nasıl alabilirim?

bu konu hakkında önce de biraz benzer konum vardı : https://www.chip.com.tr/forum/Oyu ... 8f76d07647d5c20fcd1

Birde bir şey söylemek istiyorum arkadaşlar lütfen biliyorsanız yanıtlayın geçende bir sorunuma sadece sen onu napıcaksın olsa nolur olmasa nolur gibi yanıtlar gönderildi.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
2 gb ram
windows vista


İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506)

uGuR.uK
06-07-2008, 18:06   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

eger setup.exe dosyası tüm kurulum dosyalarını icinde barındırıyorsa dosyaları almanın bi yolu yok. bazen setup'lar tek bi dosya olur ufacık diger yüklenecek dosyalar onunla aynı klasördedir ve ordan kopyalanır, ama sendeki böyle degilse deneyebilecegin tek bi yol kalır: bazı setup dosyaları winrar tarafından okunabilir, eger sistemde winrar yüklüyse o dosyaya sag tıkla ve winrar seceneklerinden "winrar ile ac" varmı yokmu ona bak, varsa ona tıklatıp icindeki dosyaları alabilirsin yoksa eger maalesef...