arkadaşlar ben strateji önerisi bekliyorum.istediğim şey aslında şöyle bişey. kaynaklar yaratıp ordu falan kuracağım ve gidip biyerleri işgal edeceğim kentleri ele geçireceğim ama bu klasik çarpışma modu şeklinde değil. daha gerçekçi. bu elemanlar geri almaya çalışırlar şehirlerini ben vermem falan. umarım nasıl birşey istediğimi anlatabilmişimdir :)
strateji önerisi bekliyorum
TnDnmz Ancien wars sparta hakkında biraz detaylı bilgi verebilir misin özellikle de görsellik nasıl?
Ancient wars sparta aslında ben yanlışlıkla aldım.Ama iyiki almışım.Süper ötesi bir oyun.Görsel bakımdan beni etkiledi.Özellikle 2006 yapımı bir oyun olmasına rağmen grafikleri süper.
Örneğin resimdeki.Hiç ben bide bu tarz strateji beklemiyordum.Kendi kılıcını kendin yapıyorsun.Zırhını filan.Antık çağda geçiyor.300 sparta filmini izlediyseniz ordaki olaylar.İnşallah anlata bilmişimdir.
Evet teşekkürler baktım grafikler iyimiş deneyeceğim teşekkürler
Kesinlikle Mount&Blade:Warband'ı tavsiye ederim. Muhteşem bir oyun. Orjinal fiyatının 30 tl olması ayrı bir güzel tabi. :) Ben aldım oynuyorum. Harika bir oyun. Daha çok bir savaş simülatörü havasında ama tam bir strateji. İster kendi krallığını kur, istersen bir krallığın derebeylerinden biri ol. İstediğin krallığa savaş aç istediğinle barış yap. Tam manada bir savaş simülatörü ve strateji oyunu karışımı. Savaş sırasında kendi askerlerinin yanında tek birey olarak savaşabilmen oyuna apayrı bir heyecan katıyor. Grafikler de mükemmel diyemem ama süper diyebilirim. :)
Ayrıca oyunun Türk oyunu olması ve Türkçe olması (Türkçe dil seçeneğinin de bulunması yani isterseniz ingilizce vs. de oynayabilirsiniz.) oyunu daha zevkli kılıyor.
Daha ilgi çekici olan birşey ise oyunun online olarak da oynanabilmesi ve hiçbir programa gerek duymadan (Hamachi vs.) online oyuna katılabilmeniz.
Kesinlikle tavsiye ederim. Ama bir istirhamım olacak lütfen oyunu orjinal alın. Malum Türk oyun sektörüne katkıda bulunmak gerek ki daha iyilerini yapabilsinler. :)
arkadaşlar şu anda önerilerinizin hepsine bakıyorum çok teşekkür ediyorum hepinize.
Mount&Blade:Warband bunu oynarım güzele benziyor. ancient wars sparta oynadım biraz güzel oyun gerçekten yine rise of nations da oynadığım ilk strateji oyunlarındandır. cossacks ta ise back to war değil de napoleonic wars buldum o da olur mu sizce ?
ben en iyisi total war tayfasından birini indireyim. ozaman arkadaşlar empire total war mı olsun napoleon:total war mı.
medieval 2 dünyanın en iyi ortaçağ savaş stratejisi
medieval 2
evet medieval 2 en iyisi bence bu secenekler içinde
stronghold:crusader extreme -------eski grafikleri vardır oyun vista için 2008 de tekrar çıkarıldı devasa ordular eklenerek.çok gerçekçi örneğin ekmek için önce buğday sonra un sonra ekmek artı bir de onu depoya götürmek gibi işlevler var.ama kale almak yok .yeni grafik istersen bu oyunun eline su dökemeyecek 2 ve legends versiyonlarını al.
C&C Red Alert 3 Uprising oynuorum çok güzel bayağı zevkli.
Rise of Nations harikadır ama bu da eskidi.r
Kısacası stratejilerin eski oyunları kaliteli derim yigen :) :) :D :D :D
stronghold:crusader extreme -------eski grafikleri vardır oyun vista için 2008 de tekrar çıkarıldı devasa ordular eklenerek.çok gerçekçi örneğin ekmek için önce buğday sonra un sonra ekmek artı bir de onu depoya götürmek gibi işlevler var.ama kale almak yok .yeni grafik istersen bu oyunun eline su dökemeyecek 2 ve legends versiyonlarını al.stronghold crusader extreme katılıyorum iyi oyundur oyunu oynarken sıkılmazsın değişik görevleri ve hem savaş hemde halka ilgilenmek oyunu güzel kılıyor.C&C Red Alert 3 Uprising oynuorum çok güzel bayağı zevkli.
Rise of Nations harikadır ama bu da eskidi.r
Kısacası stratejilerin eski oyunları kaliteli derim yigen :) :) :D :D :