ken adlı sahısın bütün hareketlerini öğrendim
sadece ultra kombosu kaldı
oyunda asağı sağ asağı sağ 3 yumruk yazıyor
fakat asağı sağ asağı sağ yumruk yaptıktan sonra ya süper comco yapıyor yada kırmızı yumruk hareketini yapıyo(değisik oldu hareketin ismi:D:D:D)
diğer 2 yumruğa basamadan hareketi yapıyor...
nasıl yapılır ultra kombo ken ile
street fighter 4 ken cok önemli soru
valla öyle bir oyunki bende senn gibi çoğu hareketi çözmeye çalışıyorum fakat hep hüsran hep hüsran
en sonunda dayanamayıp bütün tuşlara birlikte basıyorum okadarda uğraşıpta yapamadığım hareketi yapıveriyor :D
Al benden de o kadar süperi yapıyorum ultrayı çözemedim bir türlü:(
Ulta combo super combodan çok daha kolay...
asağı > sağ > asağı > sağ > F
F tuşu oyunda 3 yumruk yerine geçiyor... ;)
Bu iş oralarda öğrenilmez tam 6 yıldır sf oynuyorum.Sizi ateri salonlarına bekliyorum.En iyi orda öğrenirsiniz.
By.Linch'in taktik tuttu valla ben denedim oldu saol By.Linch
ya ben gamepedden oynuyorumda 3 yumruk tusunu bulamadım:D
Büyük yumruğu bulamamışsındır.L1 Dİ SANIRIM.
tamam hallettim..ilk kurbanım elektirikli bir yaratık varya o oldu:D
cok etkiliymis
oyunda basit bir yumruk tusunu iptal edip onu yaptım
lp mp hp yapamayanlar icin bunu oyunda kullanılan bir dümeye aktif etsinler...saolasın arkadasım
arkadaşlar size çok önemli bi sorum olacak lanet olsun kaç gündür oynuyorum ama öldükten sonra bu devam etme yani [continue] tuşu hangisi bi yarıdm pls yaw unutmadan pc versiyon.
default ayarlada ise esc tuşu dur
arkadaşlar size çok önemli bi sorum olacak lanet olsun kaç gündür oynuyorum ama öldükten sonra bu devam etme yani [continue] tuşu hangisi bi yarıdm pls yaw unutmadan pc versiyon.
arkadaslar burda ken'den bahsedioz ama daha büssürü var..
Akuma'nın bile yapabiliorm..
Guile,Vega ve Zangief in ultra combo ları yapamıorm..
lütfen yardım edebilirmisiniz acaba?
BeN yapıorum oluyo ama adam benim üstüme düsmüo yere yatıo adam benim üstüme düsmüo nolur bi care bulun nasıl yapıcam
kardeş https://www.youtube.com/watch?v=90B9JuEkyJY&t=24s buradan izleyip videonun altındaki yazııdan hepsini bulabilirsin halen bulamadıysan