StreetView bunu da yakaladı!

CHIP Online
03-03-2012, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Google Street View'a "uygunsuz halde" yakalanan adam, bunu bakın nasıl farketmiş!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/stre ... yakaladi_32336.html


Resimlerle: Street View'deki ilginç anlar

İnsanları uygunsuz hallerde yakalamasıyla ünlü Google Street View hizmeti, Fransız bir adam tarafından dava edildi. Davanın nedeni ise Fransız adamın, Google'ın kameralı arabalarından biri tarafından bahçesinde "ihtiyaç giderirken" yakalanmış ve internette yayınlanmış olması.

Google her ne kadar adamın yüzünü bulanıklaştırmış olsa da adam, bulunduğu küçük kasabada alay konusu olduğunu söylüyor. Bu nedenle Google'a dava açan adam, fotoğrafının kaldırılmasını ve kendisine 10.000 Euro ödenmesini talep ediyor. Google'dan avukat Christophe Bigot ise dava için "kabul edilemez" diyor.

Fransız adam, fotoğrafın varlığından kasabada kendisiyle alay edilmesi üzerine haberdar olmuş.

Street View, Google Maps'deki bazı konumlar için panoramik fotoğraflar sağlıyor. Bu fotoğraflar, özel bir donanıma sahip araçlar tarafından çekiliyor.

Tüm konu: StreetView bunu da yakaladı!

İzleyin: Apple'dan Maps'e rakip 3D harita planı!

Resimlerle: Street View'deki ilginç anlar

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu durumda Fransız adam davasında sizce haklı mı?

erkan1994
03-03-2012, 22:25   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
355 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

kesinlikle haklı adam baksananıza baksana arkadaş yuh google yuh indirin emperyal şirketi aşağı yükseltin kominist dostuluğu yukarıya kahrolsun amerikan google ipnesi artık bing kullanıyorum ve google'ı da kullanmayı pek fazla düşünmüyorum düşünemiyorum son olarak yaşasın çin yaşasın kominzmi ve amerikanın amında patlar işallah ne diyeyim pislik tecavüzcü milleti olan amerikan yabancıları yerlileri batıran öldüren kesen şerefsiz bir millet amerikan bu saaten sonrada pek düzgün birşey üretmez üretemez de zaten arkadaş