merhaba ben çağdaş oyun almak istiyoru
ama karar veremiyorum soruma cevap verirseniz sevinirim
şu an en güzel oyun hangisi
ilk olarak fsp oyunlarını seviyorsan medal of honorun cok guzle oyunu cıakcak agustosun 28 de mi ne onu all super ama sistem özellikleri fazla olabilir
call of duty 4 filan geliyor çok çagdaşlar e3 tekilere de baktıysan süperler...
şimdilik Far Cry al...
13 Kasımda da Crysis Alırsın...
saygılar...
PES 2008 GELİYOR ve NFS pro street
nfs ne zaman çıkıyor haberiniz var mı
KASIM GİBİ ÇIKMASI BEKLENİYOR...
Dark Messiah Might And Magic oynadım yakın zamanda bitirdim.Güzeldi bence sen de oyna.
bence call of duty serisi birde küçük ama cok zevkli worms armegeddon
cagdas94merhaba ben çağdaş oyun almak istiyorubence en iyisi EA Games oyunlarını tercih et onlarda çürük olmuyor
aslında 2008 oyunları ekim kasım gibi çıkacak yani biraz bekleyebilirsen daha yeni oyunları alırsın yok beklemem dersen
futbol PES 6 veya WE11
stratejide de LOTR2 ME iyi
yarış oyunlarından NFS serisinden bir oyun al derim.(prostreet geliyor)
FPS COD 2 ( 4 yakında çıkacakmış)
Rainbow Six Las Vegas'ı oyna süper bir oyun, Ben bu aralar Carbon, F.E.A.R. Neverwinter Nights, filan takılıyorum.
cagdas94merhaba ben çağdaş oyun almak istiyoruFahrenheit
Borga-xRainbow Six Las Vegas'ı oyna süper bir oyun, Ben bu aralar Carbon, F.E.A.R. Neverwinter Nights, filan takılıyorum.Borga'nın dediği Las vegas'a bak.Walla şu anda en iyi oyunlardan biri.
su an pcm de oynadığım tek bir oyun var oda yüzüklerim efendisi 2
company of heroes ve kabus 22
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.valla ben şu an Ghost Recon adwanced warfighter 2 oynuyorum.bence çok güzel oyun üstelik zor bir oyun.
eğer online oyun istersen Knightonline (bağımlılık yapar) yada Wow D&R satılıyor toplam 110m civarı ayrıca her ay 13 euro para çeker süper bi oyun 2side bağımlılık yapar
onlıne oyun seviosan wow(world of war craft) tavsıyemdır yarıs turu oynuyosan nfs carbon veya bıraz bekle nfs pro street eger kasıyon turu oynuyosan sana tek tavsiyem farcry içlerinden sec beyen al