Ewet arkadaşlar oynadığınız e iyi oyun hangisi ??
Şü ana kadar oynadığınız en MANYAK oyun
Su götürmez bir gerçek; Battlefield 3 Multiplayer.
modern warfare serisini seviyorum.mw2 de nuke atmanın heyecanını henüz yasamadım baska oyunlarda..enfes bir duygu.hile yok lag yok bug yok.25-0 seri yapmaya calısıyorsunuz ve boooom!agır cekimde oyun bitiyor..2 ya da 3 kere atabildim.20 21 killdeyken ölmemek için ugrasmak ve o stres cok ayrı..chopper getirdigim için kız arkadasımı 3 dakika evin kapısında beklettigimi bilirim nuke atıcam diye
İlk Crysis benim için bir klasiktir bir daha böyle bir oyun gelmez.
postal :D çocukluğumu götürdü namıssız.
Call of duty mw2 ve mw3
Crysis 2 düşük grafikte oynadıgımdan bi poh anlamadım ama iyi oyundu :D
Darksiders
GTA Vice City Klasiktir Unutmamak Lazım :)
Brother in Arms Hell's Highway
Brink
muhtemelen daha vardır ama aklımda yok geldikçe yazarım :)
Benim en çok sevdiğim oynlardan biri DEUS EX H.R konu itibar ile grafik, onanış, vs. çok hoşuma gitti,bilim kurgu oyun olsun, film olsun çok severim...bir düşün,yakın bir gelecekte böyle bir teknolojiye sahip olduğumuzu !!! Dostum manyak bi şey...
Herkese komik gelecektir ancak, oyun dünyasına atılırken ilk oyunum ''Quake III Arena'' ilk oynadığım online oyun ''İkariam''dı. Ondan sonra zaten herşey hızlı gelişti. Hangisi en iyi derseniz sistemime göre konuşayım: Call Of Duty 4:Modern Warfare.
nfs the run,call of duty world at war,modern warfare 1, 2 ve 3,nfs undercover,gta4,mafia 2,crysis 2,nfs prostreet