arkadaşlar kasamın soğutma performansından memnun olsamda sesi beni rahatsız ediyor
su soğutma hakkında bilgim yok. satın alacağım bir yer/ site link varmı? bileşenleri bilmediğim için sordum.
ayrıca nasıl kurarım? çalıştırırım bi yardım ederseniz cok memnun olurum.
şimdiden teşekkürler...
su soğutma?
şimdi dostum ben kasa almayı deil kasamın içine su soutma kurmak istiyorum.kasam uyumlu 2 slot var. alacağım parçalar nelerdir onu soruyorum? ve nekadar tutar?
Su sogutma için alman gereken parçalar sunlar 120 lik veya 240 lık bir radyatör yüksek bir performans istersen 240 lik olmalı onun dısında işlemci blogu tabi bunun yanı sıra vga chipset bloklarıda temin edip kullanabilirsin radyatöre takılmak üzere fanlar sogutma sıvısı genelde saf su kullanılır yada hazır renkli sıvılardanda alabilirsin bloklara ve radyatöre uyumlu hortum alman gerekecek bunun dısında pampa ve su rezervuarı alman gerekiyor bunların dısında ayrı bir şey almana gerek yok. bunları freball'dan temin edebilirsin parçaları tek tekte alabilirsin hazır su sogutmalarda alabilirsin.
http://www.firebal.net/asp/index.asp
Su sogutmanın kurulumu su sekildedir pompadan cıkan su bloklaa gider sonra radyatöre gelir sogur. tekrar su rezarvuarına gider bu şekilde bir mantıgı vardır.
Ancak bunları krumak için büyük bir kasan olması lazım zira radyatör pompa ve su rezervuarı sıgmaya bilir ve sana sorun cıkarır.
zaten cok pahalıymış. o fiyata nice ayı gibi pcler alınır :D zart zurt suda almam lazım olucak. nese herkeze teşekkürler...
hayır geçmedim. sistemimde bi arıza var. gönderdim servise.(butun parcalar vatandan) geldiler aldılar. gırgır geçmek gibi bi adetimde yok. zaten resimleri atınca ağır konusan cok arkadaş var cevaplarınıda merak etmekteyim
Bir uzmandan yarıdm ve bilgi alman şart.