önceLikLe merhaba herkese...
Arkadaşlar iLk başdan başlicam.
Ben bundan 1 ay önce MSI Ati R4650 Ekran kartı aLdım.. Ve sorunlar başladı. Ekran kartını taktıkdan sonra Sanki kasam Lanetlendi..:confused:
Kartı Makinaya takar takmaz Dinledigim bütün müziklerden cızırtı gelmeye başladı. Ben bunu önemsemedim Çokda müzik dinlemem yani bişey olmaz.
Sesi bir kenara bırakırsak. Ekran kartını taktıgımda 3-4 Gün İstedigim Bütün oyunları çok güzel oynuyordum Herşey yolundaydı sonra Lanet etkisini qöstermeye başLadı ;) ...
Fanımdan çok ses geliyordu...
Fanı temizLemek için Kasayı açdım. Kasamın kapagı saten sürekli acık ama 5 yıllık fanımı ilk kez temizlicekdim. ( işLemci Ve power Fan deil )
Herneyse teknik olarak iLk deneyimim oldugu icin fanı kırdım.. Ve bilgisayarım inanılmaz bi derecede yavaşLadı Windows 6 dakikada açılıyordu. Hemen bir bilgisayarcıya götürdüm. Adam 2-3 gün bakımdan sonra Format atmış ve 1.5 gb olan ramimin 512 sini bana vererek bu arızalı demişdi.
Tamirden sonra yine herşey yolundaydı taki bu sabaha kadar. benim DVD bozuLdu . Yine her Türk gibi ameliyata soyundum. DVD yi söküp temizlemek için tekrar kasanın tüm baglantılarını kestim. Temizledim DVD yi taktım DVD Düzelmedi ama o qiren yine qirdi... Kasam Tamire götürmeden önceki haline geri döndü
Ben Kasayı açınca bunlar oluyor Dicem ama ben hiçbirşey yapmıyorum Amatör dediysemde 5-10 yaşında bir çocuk qibi degil yani. Sadece DVD romu söküp taktım Bununla bu yavaşLık ne aLaka bende onu anlamıyorum...
Windows 5-6 dakikada açılıyor şuan yazdıgım yazıyı bile göremiyorum. Yazı bittikden sonra okuyabiliyorum Beni bu beLadan kurtarın arkadaşlar Lütfen ya..
Not : Format Attım sorun geçmedi arkadaşlar.
iŞte Makinanın özellikleri :
Resmi göremeyenler için ( 1 gb Ram.. 1 GB MSI Ati R4650 ekran gartı..) 2 GHz işlemci Core duo C ve D Disklerinin yarısı bile dolu degil... Şmdiden herkese çok teşekkürler iyi forumlar...