Sadace sapce tuşumda sorun var kalvyenin hepsini almak istemiyorum zaten bulunmuyor fazla Fujitsu siemens lifebook T4010 serisi Yani buna göre olan bi space tuşu bulamazmıyım yada alternatif Çözümler
Şu tuşu bulabilirmiyim :D
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
60 mesaj
OP Üye
60 mesaj
OP Üye
60 mesaj
OP Üye
60 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
:D diger alternatifleri beklicem :benim motosikletin far ın kenarında vardı böle plastikten yansıtıcı galvanizli idi bir yerde bulamadım trabzonda oturuyorum burda değirmendere adlı sanayi bölgesi var orda plastik fabrikaları var sandalye falan yabıyorlar parklara onlara gösterdim aynısını döküp verdiler eğer sanada yakın plastik fabrikası falan varsa kesin çözüm orda aynısını dökerler...
benim motosikletin far ın kenarında vardı böle plastikten yansıtıcı galvanizli idi bir yerde bulamadım trabzonda oturuyorum burda değirmendere adlı sanayi bölgesi var orda plastik fabrikaları var sandalye falan yabıyorlar parklara onlara gösterdim aynısını döküp verdiler eğer sanada yakın plastik fabrikası falan varsa kesin çözüm orda aynısını dökerler...çözüm budur.
OP Üye
60 mesaj
benim motosikletin far ın kenarında vardı böle plastikten yansıtıcı galvanizli idi bir yerde bulamadım trabzonda oturuyorum burda değirmendere adlı sanayi bölgesi var orda plastik fabrikaları var sandalye falan yabıyorlar parklara onlara gösterdim aynısını döküp verdiler eğer sanada yakın plastik fabrikası falan varsa kesin çözüm orda aynısını dökerler...:D:D:D:D Sen beni bitirdin ya:D:D yarın netbookla sanayi sanayi gezicem çözüm on numara tam karadenizli zekasi helel :D
OP Üye
60 mesaj
Kardeşim bende onu buldumda uyumlu değilmiş ya burdaki servise gösterdim dikkat edersen g ile v arası delik onda d serisinde varmış o benimki düz