Merhaba Chip Ailesi. Benim 5 şubeli bir işletme zincirim var. Müşteri ilişkileri ve iş takibi bizde çok önemli olduğu için santral konusunda çok hassasım. Voip Santralin avantajlarını öğrendikten sonra bir araştırma yaptım ve Persephone'nun kampanyalarını gözüme kestirdim. Yatırım yapmadan önce bu işten anlayan arkadaşlardan yardım istiyorum.
Sitede KOBİ'lere özel 2 ayrı kampanya var. Bir tanesi Persephone Uzak Santral Kampanyası. Sitede yazana göre santral başka bir yerdeki servera kuruluyor ve siz uzaktan bu server üzerinden hizmet alıyorsunuz. Bildiğimiz çoğu santral özellikleri var ama aradığım gelişmiş özellikleri bu santralde çok bulamadım. Fiyatı 79TL+KDV. Aylık ödeniyor ve kullandığınız kadar ödüyormuşuz. Diğer paketin adı Persephone Enterprise. Bu paketi doğrudan şubenize kuruyorlarmış ve aklınıza gelen bütün santral özellikleri var. Sesli yanıt, video arama, e-posta sesli mesaj, sınırsız konferans gibi. Buna 2.880TL+KDV fiyat verilmiş ve 12 ay taksit seçeneği var. Yani anladığım kadarıyla 12 ay ödeyip bu santrale tamamen sahip oluyoruz. Bir de Enterprise pakette 4 tane ip telefon hediye ve ses kaydı hizmeti tamamen ücretsiz, Uzak Santralde 1 ay ücretsiz ses kaydı ve 1 ip tlf hediye varmış.
Ben Enterprise paketini uygun gördüm. Bu işten anlayan, daha önce voip santral kullanmış arkadaşlar birazda KOBİ gözüyle yardımcı olursa çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.