Subliminal (Bilinçaltı) Cdleri

sayginnlp
08-09-2010, 14:24   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2010

SUBLİMİNAL (BİLİNÇALTI)  CDLERİ
Subliminal mesaj, kelime anlamıyla başka bir objenin içinde gömülü bir işaret yada mesaj olarak adlandırılabilir. Yani anlayacağınız gibi insanın ilk algılama durumunda gizli kalarak, bilincin değil de, bilinçaltının algılaması üzerine tasarlanmıştır. İlk olarak çıkışı reklam sektörü sayesinde ortaya çıkmıştır.
1950 ‘li yıllarda Amerika’da James Vicary adlı reklamcı, sinema salonlarında bu subliminal mesaj yöntemini denemiş ve patlamış mısır ve kola satışlarında %20 ‘lik bir artış sağladığı görmüştür. Yaptığı deney, film izlerken saliselik zaman dilimleri içerisinde akan görüntülerde “patlamış mısır ye, kola iç” gibi  mesajları izlettirmekten ibarettir. Kişiler  bu görüntüleri hatırlamazlar ama bilinç altına yapılan bu direktif ile film aralarında denilen mesajı yerine getirirler.  Bu reklam türü artık yasaklamıştır ama insan zekası bu mesaj yöntemini yararlı bir yönde kullanmayı da akıl etmiştir. Madem bilinçaltına bu veya benzer yöntemlerle bilinçli bir algı yüklemesi yapılabilmektedir.  O zaman kişinin ihtiyacı olduğu yönde bilinçli bir algı yüklemesiyle belki de en zayıf hissettiği noktalarda yardımcı olunabilecektir. Stres yönetimi,  sigarayı bırakma, kendine güven eksikliği gibi daha onlarca farklı konularda artık bu subliminal mucizeden yararlanılmaktadır. Siz rahatlatıcı müzik parçalarını dinlerken bilinçaltınızsa kendisine verilen mesajları hiç aksatmadan kayda alıyor ve uygulamaya başlıyor. Unutmayın bilinçaltı hiçbir mesajı veya emri savsaklamaz veya unutmaz. İhtiyacı olduğunda tereddütsüz uygular. İşte bu da bilinç altı eğitiminin en temel noktasıdır.
 
Subliminal(Bilinçaltı) Programlama  CDLERİ
 
Zayıf yönlerinizi yok etme yönteminde son nokta…
 
Kendinize yatırım yapın…
 
Kendinize Biraz Zaman Ayırın…
 
Yaşam kalitenizi artırmanın en etkin yollarından birisi…
 
Subliminal(Bilinçaltı) Programlama ile istenmeyen yönlerimizi değiştirmek mümkündür.
 
Bu teknik bir insanın bilinçaltına ona fark ettirmeden bazı bilincaltının istenen hedef dogrultusunda yeniden programlanması yerleştirilme prensibine dayanır. Bilinçaltı Programlama (Subliminal Programming) adı verilen bu teknik, yine yurtdışında uzun yıllardır insanların yararına kullanılmış ve halen kullanılmaya devam etmektedir. İnsanların istenmeyen alışkanlıklarından ve istenmeyen huylarından arındırılmasında bu telkinlerin çok olumlu ve yapıcı etkileri vardır.
Subliminal ‘bilinçaltı mesaj’ sistemidir.
Bilinçli aklımızın kavrayıp, bilinçaltımızın inandığı şeyler gerçekleşir. Böylesine büyük bir güce sahip olduğumuzun çoğu zaman farkında değilizdir.
Ne var ki artık hayatımızda  subliminal telkin cdleri var ve subliminal telkin cdleri ile bu gücü kullanma zamanı geldi!
Amacınıza uygun bir subliminal telkin cdleri ile siz de hayatın tadını arttırarak tadabilirsiniz.
Subliminal telkin cd’lerin kendiniz için özel dizayn edilmiş ve mükemmel sonuçlar yaratacak farklı size özel cd’leri ulaşabileceğiniz internet adresi ise www.kisiselgelisim.gen.tr
SUBLİMİNAL CDLERİMİZ
©    Sigara bırakma desteği
©      Stresi yenmek
©      Öfkeyi yenmek
©      Uyku kalitesi
©      Özgüven
©      Özdeğer
©      Mutlu ilişkiler
©      Sınav  stresi ( SBS)
©      Sınav stresi ( LGS/YGS)
©      Konsantrasyon
©      Endişe yönetimi
©      Aşk matemi
©      Duygusal yeme alışkanlığı
©      Kolay Yabancı Dil Öğrenme
©      Verimli ders çalışma
©      Motivasyon
©     Başarıyı yakala
©      Olumlu düşünme
©      Dikkat dağınıklığı
©      Hafıza ve belleğinizi geliştirin
©      Etkin ve hızlı okuma
©      İç huzur
©      Zinde ve enerji
©      Topluluk önünde konuşma
©      Yaratıcı düşünce
©      Kendi sevmek
©      Sınavlara daha iyi hazırlanabilme
©      Öğrenme yeteneğinizi süper öğrenme seviyesine taşıma
©      Erken kalkmak
 
Ayrıntılı bilgi: www.kisiselgelisim.gen.tr
 
Saygılarımızla
 
 
Sigara bırakma desteği, Stresi yenmek,  Öfkeyi yenmek, Uyku kalitesi, Özgüven, Özdeğer, Mutlu ilişkiler, Sınav  stresi ( SBS), Sınav stresi ( ÖSS), Konsantrasyon, Endişe yönetimi, Aşk matemi, Duygusal yeme alışkanlığı, Kolay Yabancı Dil Öğrenme, Verimli ders  çalışma, Motivasyon,  başarıyı yakala, Olumlu düşünme, Dikkat dağınıklığı, Hafıza ve belleğinizi geliştirin , Etkin ve hızlı okuma, İç huzur, Zinde ve enerji  ,Topluluk önünde konuşma, Yaratıcı  düşünce , Kendi sevmek, Sınavlara daha iyi hazırlanabilme,Erken kalkmak, Dönüşüm mp3leri, bilinçaltı, subliminal, bilinçaltı mesaj, subliminal message, Subliminal messaging,  olumlama, kilo verme, fobilerden kurtulma, işte başarı, Hafıza geliştirme, başarılı iş hayatı, depresyona son, depresyondan kurtulma,  nlp olumlamaları, subliminal, telkin,  subliminal mp3, bilinçaltı telkin, olumsuz inanç, dönüşüm mp3, binoral, binaural beat, 

theyyous
08-09-2010, 22:22   |  #2  
theyyous avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
247 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

reklam kokan hareketler bunlar