Arkadaşlar size bir sorum olacak neden ben bu windows vısta sürekli format atmak zorunda kalıyorum her ay en az 1 format atıyorum. Aslında sistem sistem optimizasyonu da yapıyorun (advanced system care pro cclener vb.) ama sürekli bir sorun çıkıyor. Acaba ben bilgisayar kullnmayımı bilmiyorum yoksa suç vıstadamı cevaplarınızı bekliyorum
Suç Kimde Bendemi Yoksa
Windows 7 ye Geç 1 Ay Kullan Ve Dene (: Bakalım Suç Kimde.
hepiniz vista'ya laf atmışsınızda ben onu taa betasından beri denedim ve tam sürümünüde 1 yıla yakın bir süre(belki daha fazla) kullandım hiç format atmadan. o nolcak? ya sende yada yüklediğin işletim sistemi cracki/programların vs. ayarlarında bir sorun var, vista'nın tek sorunu yetersiz donanım desteği ve ilk kurulumdan sonraki kullanım optimizasyonuydu, abartmayın.
windows 7 ye geç vista ve xp çekilecek gib ideğil artık
Her ay format atılıyorsa 7 değil 100'ün bile yapacağı pek birşey kalmamış demek ki :P
Efendim, torrent kullanıyorsanız kullanmayın, her gördüğünüz yazılımı yüklemeyin, saat simgenizde 4-5'i geçen sürekli çalışan simge olmasın, bilmediğiniz usb bellekleri bilgisayarınıze takmayın, tuhaf sitelere de girmeyin. Her ay format suçun sizde olduğuna işaret ediyor gibi ;=)
lisanlı deep freeze al güncel tut deep freeze i bak bakalım bi daha çöküyor mu :)
windows 7 ye geç vista ve xp çekilecek gib ideğil artı
ben xp yi 2001 yılından beri kullanıyorum ve bugune kadar bana hiçbir sorun çıkrtmadı hatta ben kimsenin kullanamadığı 64 bit verisyorununu kullanıyorum ve eğer iyi bir kullanıcısıysan xp 64 bitten başka işletim sisitemi tanımam çıkmamış olan win 8 bile microsoft diyor ki ben xp yi 2012 ye kadar canlı tutucam sürekli gğncel yama çıkartıcam ama 64 bite çıkarmıyor ya da çıkarıyor ama gereksiz ne varsa ben hala sp2 li kullanıyorum ve crysis metro 2033 den tutun neredeyse bütün oyunları oynadım zaten 64 bit xp pro ingilizce ingilizceniz de iyise kullanın ben öyle bir alıştım ki bırakamyrm gerçekten aşrıı hızlı
unutma o bir makina sen yazilimlari yukluyorsu o deyil uygun yazilim yukledikten sonra vistada
poroblem olacagini sanmiyorum.
Direk sen suçlusun gardaş. Başka yerde suç arama. Bilmiyorsun bu işleri demekki.
gerçekten vistayı çok kötülüyorsunuz eskiden yavaş ve kullanımız or olan bir işletim sistemi olabilirdi fakat sp2 ile beraber stabilite ve hız sağlandı xp sp3 yerine vista sp2 kullanmayı tercih ederim fakat windows 7 varken vistayı tercih etmem
ya deep freze kullan yada advanced sıstem progrmaını kullanma cunku butıp programlar pc cokertır regedıt le oynuyor programlar o yuzden kullanma bu tıp programları yada ccleaner kullan bunu n dısındakı sıstem programları cogu sıstemı etkılıyor bılgıne