arkadaslar u torrent ten bir oyun indiriyorum hepte aynı yerden Torrenz adlı siteden her zaman 260 kb/s de indirirken bu aralar 80 den yukarı çıkmıyor. ama internetten bir dosya indirirken ıdm ile 260-270 kb/s arası indiriyor hız testi yaptım 2144 kbps çıktı... bazı sitelerede girrerken sayfa görüntülenemiyor diyor F5 yapıyorum 7-8 defa açılıyor.Keşte ttnet almasaydım...
şuna bi çare bulun.... burda cebelleşiom :/
çok düz bir çözüm olacak ama, turkcell superonline fiber nete geçmeni tavsiye ederim
Sunuculardaki yoğunluktan kaynaklı olabilir kardeşim..
Arkadaşım zengin değilim diyorsun da şu anki hızın içler acısı belli. Aylık kaç para ödediğini söyler misin bu internete? Daha ucuza internet sunan firmalar var mı yok mu bakalım.
Bence "8 Mbps'e kadar" hızındaki interneti bir gözden geçirin. Sanırım 49 liraydı TTNette. Sınırsız, ama 15 GB indirme limiti dolunca hızı düşürüyorlar diye biliyorum. Fiyatları iyice araştırın, çözümlerin özelliklerini karşılaştırın ve yeni bir sağlayıcı şirkete/pakete geçin derim.
Bu arada 8 Mbps'e kadar hızındaki paketlerde 8 Mbps'yi tam anlamıyla kullanamayabilirsiniz, konumunuza bağlı diye biliyorum.
Ayrıca indirdiğiniz şeyin hızı, paylaşan sayısına ve yoğunluğa göre değişkendir. Hep 200 KB ile indirecem diye bir kaide yok.
Bence "8 Mbps'e kadar" hızındaki interneti bir gözden geçirin. Sanırım 49 liraydı TTNette. Sınırsız, ama 15 GB indirme limiti dolunca hızı düşürüyorlar diye biliyorum. Fiyatları iyice araştırın, çözümlerin özelliklerini karşılaştırın ve yeni bir sağlayıcı şirkete/pakete geçin derim.ttnet kullanıyorum, sözde 8mbit e kadar. 2mbit i geçmedi daha..
Bu arada 8 Mbps'e kadar hızındaki paketlerde 8 Mbps'yi tam anlamıyla kullanamayabilirsiniz, konumunuza bağlı diye biliyorum.
Arkadaşım yine TTNET kullan tamam. Burada TTNET'i eleştirmeyeceğim. Ancak 8 Mbps'e kadar olan tarifedeyim ve 7,x Mbps hızda bağlanıyorum internete 50 küsür TL para ödüyorum. 80 çok. Bence tarife değiştirin.
ttnet kullanıyorum, sözde 8mbit e kadar. 2mbit i geçmedi daha..Yaşadığın yere bağlı dedim ya. Hattımızın bağlı olduğu yer çok yoğun değil herhalde, yönlendiricide yazanlar:
Line rate - upstream: 798 Kbps
Line rate - downstream: 9414 Kbps
Bazen değişmiyor değil bu hız ama genellikle iyi. 8 Mbps'ye kadar olan tarifedeyken 2 Mbit ise hızın TTNet'e şikayet etmelisin.
ttnetle sorunu olmayan tek kişi benim herhalde aldığımızdan beri indirmelerde o kadar hızlıydıki 8 mbit hızınde 1 megabyte hızında indiriyordu
Yaşadığın yere bağlı dedim ya. Hattımızın bağlı olduğu yer çok yoğun değil herhalde, yönlendiricide yazanlar:kotayı aşınca hız düzeliyor. saçmalık sövmekten sıkıldım artık. sözleşme biter bitmez doping e geçicem.
Line rate - upstream: 798 Kbps
Line rate - downstream: 9414 Kbps
Bazen değişmiyor değil bu hız ama genellikle iyi. 8 Mbps'ye kadar olan tarifedeyken 2 Mbit ise hızın TTNet'e şikayet etmelisin.