Alıntıdır.
Çok çirkin.Zaten bu adam olsa herhalde tam g.t olur...
Borga-xÇok çirkin.Zaten bu adam olsa herhalde tam g.t olur...Öyle deme, o bile olamaz push
Borga-xÇok çirkin.Zaten bu adam olsa herhalde tam g.t olur...Amerikalılar bu resimleri ve senin bu şahane post'unu görmesinler, forumu maziye gömerler valla :)
Bu resimleri daha önce kaç kez gördüm bir şey olmaz Elvis abi
Amerika'da adamın biri işine giderken birden anormal bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir milimetre bile kıpırdamamaktadır. Bir süre sonra arabasının yan camına birisinin tıkladığını görür ve camını açar.
-Ne var, ne olmuş acaba özür
-Teröristler Bush'u yakaladılar.
Eğer 1 milyar dolar verilmezse, üstüne benzin döküp yakacaklarmış.
-Haa şimdi anladım bu trafiği...
-Ya işte onun için, herkesten biraz yardım topluyoruz
-insanlar ne kadar veriyor ortalama olarak?
-Valla yaklaşık olarak 5 'er litre ...!!
çok güzel..
ben Allah rızası için 10 litre benzin verebilirim.
Ne 10 litresi "fulle bir varil"....
Borga-xNe 10 litresi "fulle bir varil"....çok ucuza gidiyor ya, üzüldüm şimdi(!) :)
Walla Elvis istersen bir benzin deposunun içine atalım adamı orayıda ateşe veririz. Ne dersin. Çatır çatır yanar...Hem leşiylede uğraşmayız
Borga-xWalla Elvis istersen bir benzin deposunun içine atalım adamı orayıda ateşe veririz. Ne dersin. Çatır çatır yanar...Hem leşiylede uğraşmayıBorga valla ağzından bal damlıyor, yapak mı sahi, kaza süsü veririz hem :)))
elvis32adamı benzin deposunun içinde yakacaksınız ve kaza süsü heBorga-xWalla Elvis istersen bir benzin deposunun içine atalım adamı orayıda ateşe veririz. Ne dersin. Çatır çatır yanar...Hem leşiylede uğraşmayıBorga valla ağzından bal damlıyor, yapak mı sahi, kaza süsü veririz hem :)))
hmm bence Usame bin Laden le işbirliği içinde olmalıyız