arkadaşlatr sizden bi ricam var bana öyle bi multimedia pc yaratın ki süper güçlü olsun,flat 19' ekranlı bol hddli ve rami yüksek ve tabi ki 5.1 veya 7.1 gibi bişyler olsun merak ediyorum da nasıl olabilir böyle bir pc???(dvd feln unutmayalım rw olursa ii olur da)
süper bi pc
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.tek bir soru sorayım peki bu süper pc yi alıcamısın?
evet yoksa buraya milyonlarca opsiyon düser
birde chip arkadasim kizmada bu ayki chip gelene kadar kafayi yicektik. ben bugün zamanim yoktu bakmadim yarin bakicam ancak herkes cumartesi geldi diyor. yani görmemesine pek kızma :D
chip_recep e atfen;
ben chip e baktım bulamadım zaten
bulsaydım açmazdım bu konuyu [8]
IBM 'in 8192 adet 64 bit işlemci barındıran bir süper pc si var işini görür mü?
yoksa daha iyisi mi lazım?
evt ispanyada 48 teraflon islem yapabilen bizim daire kadar bilgisayar var alirmisin?
İsteğini ve amacını biraz daha sınırlar ve max. vereceğin parayı yazarsan daha iyi cevaplar alırsın.
alıntı:
Gönderen : jainaevt ispanyada 48 teraflon islem yapabilen bizim daire kadar bilgisayar var alirmisin?
bu arada duramayacağım teraflon değil teraflop ne yapiyim dayanamadım...
abicim hızlı yazarken yanlıslar oluyor pardon yani sonucta prescott a presscot az yazılmamıstır
gerci 1 teraflop=1000 ghz islemci ye denk geliyor diye biliyorum.
alıntı:
Gönderen : jainaabicim hızlı yazarken yanlıslar oluyor pardon yani sonucta prescott a presscot az yazılmamıstır
gerci 1 teraflop=1000 ghz islemci ye denk geliyor diye biliyorum.
doğrudur üstat...
O bilgisayarlar mertligi bozar abi...
abicim onlar ulasılmazda xterem sistemlerin adresinde bir adam
p4 3.6 yi 6 ghz yapmis
valla [:I] olduk ancak adamlar sıvı nitrojen felan kullanıyorlar eksi 100 derece [:0]