tüm yöntemleri denememe rağmen gizli karakterleri açamıyorum abel ile herkesi bitiriyorum ama fei long bile açamıyorum bilen birileri varsa yardım etsin
Super Street Fighter 4 Gizli Karakterler ?
ya ben yükledim pc de var bu oyun indirdim kurdum super street fighter archade mode ama çoğu karakter oyunun başında kapalı olur oynadıkça açılan karakterler var benim amacım fei long açmak tekrar baştan kuramam fei long açmak için full save dosyası gibi bir yöntem yok mu
valla kardeş sana verdiğim linkten indirdim oyunu bütün karakterler açık istediğimi seçip oynuyorum bir önceki oyundan bahsediyorsun sen süper arcade değil bir öncekinden bahsediyorsun
olurmu arkadaşım street fighter 4 den sonra süper street fighter arcade editon çıktı senin yanlışın var
bende ki super street fighter 4 arcade edition hem torrent ten 1 hafta önce indirdim en son çıkanı indirdim istersen program ekle kaldırın yada masa üstü yada program files dosyasının resmini çekeyim normalde bazu karakterler kapalı oluyor ama bitirdikçe puan aldıkça açılıyor demekki senin indirdiğinde save edilmiş ama onu indiremem çünkü tek tek indirmek zor tek link var ise tüm karakterin açık olduğu yada tüm karakterleri açabilecek bir yöntemin var ise o zaman başka ama sadece hile programları var mesela bazı sitelerde abel ile tüm karakterleri bitiririseniz önce fei long açılıyor amacım zaten bruce lee tarzı olan o oyuncu ile oynamanın tadına varabilmek oynayamadığım içinde uyuz oluyorum açıkçası uninstal edicem açamaz isem
evet doğru söylüyor olabilirsin bir önceki oyunu da oradan indirmiştim dediğin olay vardı karakterleri açmak gerekiyordu fakat yine aynı siteden son çıkan oyunu indirince tüm karakterler açık olunca dolayısıyla senin karıştırdığını düşündüm ancak dediğin gibi save lenmiş olabilir sana tavsiyem en kolayda oynayarak dene bakalım 2-3 kez porfec al bir iki de ultra alsan gerekli puan u toplarsan açılması gerek ama ne kadar puan a gerek var onu tam net bilmiyorum