Bence izlediğim en iyi dizilerden biri ama biraz saçmalık olmasına rağmen çok iyi bir dizi sizce nasıl bir dizi izleyen var mı ?
Supernatural
şuan 3 ve4. sezonu indiriyorum (kardeşlerin konuşmları Özelikler Dean cümleleri filmi izletiyor)
izlediğim diğer diziler
Dollhouse
Heroes
Legend Of The Seeker
Prison Break (lost'a 10 basar)
Smallville (Favoroimdir)
ttscc (termibator the sarah conner cr.)
Wolverine And The X-Men (çizgi film)
kyle xy de güzeldi ama kaldırdılar
aynı dusuncedeyım . .cıddı bır sekılde konuyu mantıkla ve seyredılebılır bır cekımle sunuyorlar.. mantıksız gelen bır tarafı ve sacmalıkları yok ..
bu dızıyı tam olarak ındıren arkadaslar bende tum dızıyı bulmak ıcın ugrastım .. ama tam sonuc alamadım . ege ındırıp lınkını de verebılırsenız cok cok ıyı olacak. basından seyretme sansımız olur..
Ben de tutkunuyum ama (biraz)(%5) saçmalık var dedim mesela insanlar civ civler gibi başını kaldırıp içlerinden iblisler çıkartıyorlar onun gibi. Dailymotion'da videoları var Supernatural Gag Reels adlı bu video çok komik jared ve jensen 'ın kamera arkası videolarını gösteriyor gülmekten çatlarsınız tabi 3. sezon da çekilmiş.
Güzel dizi, özellikle efekt konusunda çok başarılı.. Sırf efektleri için bile izlenebilir..
İlk sezon her bölüm birbirinin kopyası gibi geliyor ama sezonlar ilerledikçe konu da ilerliyor.. Bence sezon 4 en güzel, en sürükleyici sezon..
Güncel takip ediyorum..
JADEXO kadar kusur kadı kızında da olur sen hiç yerli dizi izlemiyorsun galiba bir yerden sonra insan yabancı dizilerdeki saçmalıkları mumla arıyor.Dogru diyorsun aslında
ben de izliyorum dean öldükten sonra geri iblis olara geliyomuş diye okudum biyerde doğru mu?ben TNT den izliyorum da o biraz geriden geliyo
gnsgben de izliyorum dean öldükten sonra geri iblis olara geliyomuş diye okudum biyerde doğru mu?ben TNT den izliyorum da o biraz geridenHayır, bildiğin insan Dean olarak geliyor.. Cehennemden bir melek onu tutup çıkarıyor; çünkü baş melek öyle emir veriyor.. Melekler Dean için bir görevleri olduğu için onu çıkardıklarını sezon boyunca söyleyip sezon sonunda şerefsizlik yapıyorlar.. =)
peki babaları noluyo o da geliyo diye duydum
Spoiler sayılmazsa şunları söyleyebilirim..
Kahramanlarımızın, milyonlarca kez yüzüne darbe, yara, çizik vs alıp babyface'likten hiç uzaklaşmaması, FBI tarafından sürüyle suç yüzünden aranan, ismi cismi belli, üstelik te sürekli aynı arabayla dolaşan tipler olması, hapisten ellerini kollarını sallayarak kaçabilmeleri ile Prison Break le olan tezatlığı ve kazdıkları mükemmel dikdörtgen mezarları saymazsak aksiyon dolu, heyecanlı, eğlenceli bir dizi.. Tavsiye ederim..