süperonine dan süper kazık

prajna
13-11-2010, 22:10   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Süperonline tarife ve ücretlendirmeler hakkında yanıltıcı bilgiler vermekle, uzun süren bağlantı sorunları yaşatmakla ve neredeyse 3 gün uğraşarak ancak müşteri hizmetleriyle görüşebilme imkanının yanı sıra,  Süperonline hizmetinin bulunmadığı bir yere taşındığınızda  saçma sapan çözüm önerileriyle sabrınızı zorlamakla yetinmeyip, aboneliğinizi iptal etmek istediğinizde sizden kurulum ücreti adı altında pazarlık usülü ne koparabilirlerse o kadar + kdv ve zamanında uyguladıkları güya indirimleri, kaldırıma çevirim söke söke alabileceğini sanan, Türkiye'nin en adi, en şerefsiz kurumu olduğu göstermiştir. Süperonline  şirketinin iflas ettiğini görmek için hayatım boyunca elimden geleni yapacağım ve bu konuda sonuç alabileceğimi düşündüğüm her yola başvuracağım. En kısa zamanda Tüketici Mahkemesine başvuracağım. Siz değerli Türkiye vatandaşları hala Süperonline  abonesi olmadıysanız bilin ki çok şanslısınız. Okuduğunuz için teşekkür eder; Süperonline şirketinin sahiplerine, çalışanlarına ve emeği geçen herkese Allah' tan belalarını bulmalarını diliyorum.

Anket
firaristt
13-11-2010, 22:41   |  #2  
firaristt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,194 mesaj

o bişeyse sen gel TTnet e dünyaca ünlü kazığı bi kere ye ömrün boyunca unutmazsın... sadece 4rakam için 3hafta uğraştım.... sadece 4rakam...ve bu sadece 1 tanesi daha böyle çok hikayem(iz) var...

kyotoprotokolü
13-11-2010, 23:01   |  #3  
kyotoprotokolü avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,327 mesaj

Allah kolaylık versin. Super online kullanmıyorum. Ama Hepsinin milleti kazıkladığı görüşünde hem fikirim.
Superonline olsun TTnet olsun. Hepsi ne kadar kazıklarsak kar düşüncesindeler.
Yalnız anket yanıtları çok güzel "Daha kazığı var" "Daha kazığı yok" güzel olmuş :D

Ankete daha kazığı var diyorum. Çünkü gün geçtikçe kazıklama stretejileride artıyor ve gelişiyor.
Kolay gelsin.

ultrasrh
13-11-2010, 23:10   |  #4  
Yıllanmış Üye
117 mesaj

Doping kullanıyorum.
Şimdilik memnunum.

TnDnmz
13-11-2010, 23:12   |  #5  
TnDnmz avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 20
2,235 mesaj

Ttnetinde başka.8 mbps parası ödüyorsun 4 mbps geliyor.Açıyorsun neden böyle istasyona uzaktır o yüzden öyle geliyordur diyorlar.Banane senin istasyonundan.O zaman ona göre para al.Sonra benim modemim cd yok ve ip olmuyor.Bir başka ip var.Açtım sordum böyle böyle diye modemi tanıtın diyor iyide nasıl diyorum bir pc ile yanıtırsınıs diyor.İşte uzmanlar işlerinde.

prajna
13-11-2010, 23:20   |  #6  
OP Taze Üye
4 mesaj

daha önce de ttnet abonesiydim. denize düşen süperonline a sarılır işte.. müşteri hizmetlerine hakkınız olanı alın, aboneliğimi iptal etmek istemiyorum ama yeni taşındığım yere hizmet götürmüyorsunuz almadığım hizmet için para ödemek istemiyorum modem ve yaptığınız indirimleri de ödeyim ama kurulum dediğiniz tüm sitenin kurulum ücretini benden alırsanız sizi karşı kesinlikle tüketici mahkemesine dava açacağım diyorum. karşımdaki müşteri temsilcisi bozuntusu - açarsanız açın diye cevap veriyor.. bu pişkinlik nedir ya.. kurulum ücreti de her konuşmamızda farklı kişiyle konuştuğumdan mıdır nedir? her seferinde farklı bir rakam veriliyor.. haysiyetsiz onursuz kazançları boğazlarında kalsın inşallah..

nazo999
14-11-2010, 10:45   |  #7  
Yeni Üye
36 mesaj
Alıntı: TnDnmz  
Ttnetinde başka.8 mbps parası ödüyorsun 4 mbps geliyor.Açıyorsun neden böyle istasyona uzaktır o yüzden öyle geliyordur diyorlar.Banane senin istasyonundan.O zaman ona göre para al.Sonra benim modemim cd yok ve ip olmuyor.Bir başka ip var.Açtım sordum böyle böyle diye modemi tanıtın diyor iyide nasıl diyorum bir pc ile yanıtırsınıs diyor.İşte uzmanlar işlerinde.
sen gene iyisin kardeş biz 8mbps kullancakken 1mbps kullanıyoz

black_flood
14-11-2010, 11:48   |  #8  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj
Alıntı: TnDnmz  

uzaklık ile alakası olmadığına emin olabilirsin öreneği bende bilgisayar servis işleri ile meşgulüm evim telekoma yürüyerek 30 dk uzaklıkta fakat bir müşterim sadece 15 dk uzaklıkta telekoma araçla 6dk sürüyor ve internet hızı 8 mbit gelmiyor deyince telekoma çok uzaksınız diyor nasılişse ben müşteriyede telekomada çok fazla uzağım ama 8mbit her ay 4 günlüğüne verip kesiyor sözde modemde 2 mb yazıyor 400 ile download yapabiliyorum.

uzaklık bahane alt yapıları ölmüş gitmiş şimdide 4G muhabbeti var daha 3g kullanılamıyor' ki düzgün 4g kullanalım daha telekom adam akıllı 2mb gerçek internet veremiyor' ki 8 mbit kullanabilelim hepsi göz boyama 8 mbit yazsa ne olur yazmasa ne olur önemli olan gerçekte ne yapabildiğiğ.

MertBJK1903
14-11-2010, 12:52   |  #9  
MertBJK1903 avatarı
Yıllanmış Üye
1,020 mesaj

türkiye burası benzine %600 zam uygulanan bir ülkede herşey olur

AsusGta
14-11-2010, 13:43   |  #10  
Yıllanmış Üye
178 mesaj

Hepinize Katılıyorum Adamlar 8 Mbit internet veriyoruz diyorlar bizler 1-2 Mbit hızlarda sürünüyoruz... 3g imiş arkadaş çok haklı kim kullanıyor 3 g'yi düzgünce 3g'yi kullanamazken 4 g muhabbeti açıyorlar... benim net 2 mbit hızında alırken ne dediler 8 Mbit hızında kullanacaksınız eve geldikten sonra yok efendim neymiş evin strale uzakmış hadi len ! dalga geçiyorlar resmen bizimle kazık tabiriyle bizi kazıklıyorlar !!

mrt3535
14-11-2010, 19:30   |  #11  
Taze Üye
1 mesaj

süperonline fiber internet kullanıyorum ve çok memnunum . müşteri hizmetleri biraz yavaş çalışıyor o derdini anlıyabiliyorum fakar fiber internet hız ve ücret konusunda hiç bir değişiklik yapılmıyor ve ttnetten daha iyi durumdalar zaten hızı engelliyemezler alt yapılarında kullandıkları kablo fiber kablo olduğu için ışık hızında geliyor.

firaristt
14-11-2010, 19:52   |  #12  
firaristt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,194 mesaj

oww o hikayeleri ben çok gördüm... sadece 4 rakam 10.0.2 için tam 3 hafta internetsiz durdum hergün teknik servisi aradım ve her seferinde cevap alamadım... en sonunda açtım ağzımı yumdum gözümü ağzıma ne gelirse söyledim aldığım cevap mı? :

Modemi bizden almadığınız teknik destek veremeyiz...

ne demek teknik destek veremeyiz yaa??? ben senin müşterinim ve bana s*** s*** teknik destek vermek zorundasın... eğer veremiyorsan o hizmeti de vermiceksin.... ama ay sonunda ister 100GB kullanayım ister 0KByte benden tam ücret alıyorsan hizmeti diğer şirketlerden çok daha iyi vermek zorundasın ama yok benden tam para alıp bana hizmeti tam olarak sağlayamıyor üstüne teknik destek veremiyorsan bu işi yapmicaksın...

arkadaşım daha 1-2hafta önce süperonline fiber 10Mbps e geçti ( 49TL olan ) şimdi o 1.15MB/s ile download yaparken, internetinde sorun olmazken bende her türlü sorun 500-650KB/s ile download ( ki o kadarı bile zor görüyorum ) bu mudur adalet???

Arkadaşlar sesimizi çıkartalım en sonunda öyle veya böyle alt yapıyı değiştirmek zorundalar... Adil Kullanım Koşulu adı altında yok bu kadarı geçince 512Kbit e inicek hızınız diyorlar... bahaneleri de hazır kotalı kullanıcılar vs.vs.... madem adil olan bu o zaman neden parayı bastırınca milletin hakkını çiğneyip gerçek sınırsız internet hizmeti veriliyor??? o zaman onu kaldırın herkes ya kotalı yada AKN li internet kullansın... Kafamı yine kızdırdılar :@ size kolay gelsin......

quattro7
14-11-2010, 20:34   |  #13  
Yeni Üye
38 mesaj

Arkadaşım kesinlikle haklısın bunlara muhtacız olduğumuz için herşeyi yapıyorlar.Ama ben Uydunet kullanıyorum ki binlerce kez şükrediyorum. Bir sorun olsa anında arıza kaydı alıp geliyor bakıyorlar. Teledonla bana yardımcı oluyorlar. Hatta bir sorundan dolayı neti 15 gün kullanamadım ve bu 15 günü benden istemediler. Yani 12 günlük fatura yolladılar. Böyle olmalılar işte. Bu arada superonline fiber uydunet kadar hızlı değil. Uydunet 20 mgbt kullanan arkadaşım var ve 2.5 mb ile download yapıyor ve uydunet yakında direk uydu üzerinden net vericekmiş. Bu sayede 250 mgbt'lık ölümcül bir hızdan bahsediyorlar :D