arkadaşlar ben eski kullanıcısyım süperonlıneın turcellden once yani 10 mb limitsiz internet paketim var
burda internet kesintileri oldu biyerlere internet verildi gene tahminimce internet bi geldi hızı 1 mbit neymiş a1 kota kullanım yasası varmış mayıs 2010da çıkmış işlerine geldi şimdi onu uygulamaya kalmışlar sözleşmemizde yok ve internet sitelerinde yeni tarifelerde var ama benim tarifemde yok ama hızımı kestiler ayın başından 50 gb yı geçince ghhızım 1mbite düşçekmiş böle saçmalık olurmu arkdaşlar anlaşmamı fes etsinler ozaman
süperonline düzenbazlığı yardıım
arkadaş dopin biri ,s.onlien bunlara hiç bulaşmayın söke söke alıyorlar.İSTERSEN Bİ BTK ŞİKAYETTE BULUN AMA GENE SEN HAKSIZISN,
BEN ULAŞTIRMA VE SANAYİ BAKANLIGINI ŞİKAYET ETTİM ADAMLAR ABONELİGİMİ SONLANDIRDI.TAM 4 AY SONRA BANA 105 TL İÇİNİCRAYA VERDİ NERDEYSE
arkadaş dopin biri ,s.onlien bunlara hiç bulaşmayın söke söke alıyorlar.İSTERSEN Bİ BTK ŞİKAYETTE BULUN AMA GENE SEN HAKSIZISN,bencede eğer bir şeyden memnun değilsen ve şikayet ediyorsan hakkını alman çok zor maalesef bu nedenle haklıysan en yakın yol o abonliği bırakmak yani ayrılmak :(BEN ULAŞTIRMA VE SANAYİ BAKANLIGINI ŞİKAYET ETTİM ADAMLAR ABONELİGİMİ SONLANDIRDI.TAM 4 AY SONRA BANA 105 TL İÇİNİCRAYA VERDİ
Böyle anlaşmalarda sözleşmenin içine bin tane madde koyarlar ve sana 10 kez imza attrırlar şikayet ettiginde yada mahkemeye verdiginde zararlı olan sen olursun çünkü o sözleşmede zaten bunları kabul etmiş altındada imzan sırıtıyor olucak.
ama biz seni sınırsız kullananıcılardan zannettik o bütün operötörlerde var para bastırdınmı bunlar adil kullanım madil kullanımdan anlmazlar.Benimde 8 mb internetim var ama 25gb geçince 1mb düşüyor ay sonunda resetleniyor.Eskiden 1mb var bende 80gb aylık indirirdim şimdi 8mbt var 20 gb anca indiriyorum çünkü artık korsan içerik indirmiyorum yasal programlar ve linux ,windows 8 dağıtımları.