Arkadaşlar en yakın zamanda süperonline fiberinternet bağlatcaz 10mbps sınırsız bağlatcaz.
Modem vereceklermiş galiba.Evdeki modemi kullanamazmıyım?ve verdikleri modemin özelikleri ne?
wirelles i varmı?
Superonline Fiberİnternet
biz müneccinmiyiz nerden alıyosan ona sor
ya bizim burayada çekseler keşke ama ben köyde oturuyorum ve dağıtım merkezinden epeyce uzağım acaba inegölde de yaparlarmıı bunu? bursa inegöllüyüm bu arada:Elbet eninde sonunda ulaşılabildiğince heryere bu hizmeti vericekler. Sizle birlikte olmak üzere başvuru yapanların sayısı yeteri sayıya ulaşınca hizmet için çalışmalara başlarlar...
lan bi ben alamadım şu fiberi :) aradım sordum sultanahmette imar izni alamıyorlarmış bir türlü... tarihi yapı ya her taraf kazıp altyapı kurmaya bir türlü izin çıkartamamışlar :)
ben sana hepsini anlatim kardeş sana tılgın marka bi router vercekler wireless filan hepsi var bende yeni aldım gayet kullanışlı ama kablosuz ayarı çok zor yapılıo bunu şimdiden söliyim bmk ayarlar bozuldu sanırım laptop da kabloyla bağlanıo hee unutmadan eve kablo çekerken evi baya bi deliolar kablo için. hayırlı olsun ;)
http://www.portacma.net/ kardeş bilmiormda belki bu sana yardımcı olabilir
şafak bana tam olarak napmak istedini sölersen daha fazla bilgi verebilirim ben bu neti alalı 1 hafta oldu o kdr çok sorunlar yaşadımki merkezdeki arkadaşı araya araya kanka olduk özel cebini verdi artık ordan yardımcı oluo :) ama iyi oldu öyle olduğu baya bi bilgi sahibiyim artık :)