Canlar, Superonline'ın 10 mbit fiber internetine geçmeyi düşünüyorum 49 liraymış galiba. şuan ttnet 1 mbit kullanıyorum o da 49 lira oldu. yani aynı fiyata 10 kat hızlı nete sahip olacağım. yalnız alacağım hizmet konusunda tereddütlerim var, acaba siz memnun musunuz ? hangi paketi, kaç liraya, hangi şartlarda kullanıyorsunuz ? adil kullanım vs... fikirlenizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Superonline Kullananlar, Memnun Musunuz ?
bi saniye bile düşünme derim .
ben kullanmıyorum ama kullananların yorumlarını bi cok yerde okudum benim bulundugum bölgede yok fiber yoksa coktan gecmiştim ttnet den daha iyi olacagı kesindir bence.
peki, şu an kullandığım modemi kullanmaya devam edebiliyor muyum ? galiba onların modemi farklıymış ta. airties rt-205 var şu an...
Bu arada, eğer bir apartmanda oturuyor ve yalnızca sen kullanacaksan kurmayabilirler. Önce Süperonline'a bir sor derim.
teşekkürler, şimdi herkes bağlat mı diyor ? bir de bizzat kullanıcılardan veya en azından yakinen bilgi sahibi olan birilerinden görüş alabilseydik keşke ....anladığım kadarıyla superonline kullanan kimse yok :) ilk ben mi olacağım :D ?
Ben de denemesi bedava paketini kullanıyorum 50 mbps 1 ay deneme sürecindeyim.Oldukça tatmin edici TTnet'in veremediği hizmeti veriyorlar.Ancak tek korkum TTnet'e gelen veriglerin / zamların aynı şekilde superonline'a da gelmesi.49 Lira zaten pahalı bir de 15-20 Lira vergi eklenirse ne olur bilmiyorum.
Ya benim aklıma takılan şey. 10 Mbit/s için 50 GB kota ve kota aşımında hız 512 Kbit/s ye düşüyor. Bu durumu yaşayan arkadaşlar oldu mu? Hızınız 512 Kbit/s ye düştü mü? Bu gerçekten çok can sıkıcı bir durum. İnternet hızını geliştiriyorlar ve bir yandan çok komik kotalar koyuyorlar. Gerçekten traji-komik bir durum. Ayrıca fiyatlar da artıyor. Çıldırmak elde değil. :(
Ya benim aklıma takılan şey. 10 Mbit/s için 50 GB kota ve kota aşımında hız 512 Kbit/s ye düşüyor. Bu durumu yaşayan arkadaşlar oldu mu? Hızınız 512 Kbit/s ye düştü mü? Bu gerçekten çok can sıkıcı bir durum. İnternet hızını geliştiriyorlar ve bir yandan çok komik kotalar koyuyorlar. Gerçekten traji-komik bir durum. Ayrıca fiyatlar da artıyor. Çıldırmak elde değil. :(Hayır şu an öyle bir kota uygulaması yok.
10 mbps Sınırsız adil kullanım noktası vs. yok 49 Lira.
Ama vergilerle fiyatın uçuk bir rakam olmasından endişe ediyorum.
Hayır şu an öyle bir kota uygulaması yok.
10 mbps Sınırsız adil kullanım noktası vs. yok 49 Lira.
Ama vergilerle fiyatın uçuk bir rakam olmasından endişe ediyorum.
Şuana kadar sana ulaşmış bir fatura var mı? Yeni bir kullanıcı değilsen, en son kaç lira ödedin?
Superonline'ın websitesinde adil kullanım noktasından bahsediliyor. Net bir cevap alabilsem gidip başvuruyu yapacağım.
Teşekkürler.
bence de başvurmadan önce adil kullanım ve vergiler hakkında daha iyi bilgi sahibi olmak lazım .
Hayır yeni kullanıcıyım bir süre fatura ödemeyeceğim zaten fakat burada adil kullanımla ilgili bir şey göremedim ben ;
http://www.superonline.net/birey ... erfiber-double.aspx
10MbpsLimitsiz49TL
Hayır yeni kullanıcıyım bir süre fatura ödemeyeceğim zaten fakat burada adil kullanımla ilgili bir şey göremedim ben ;Müşterilerimiz:download yaparak ya da upload hızının 10 katı kadar GB upload yaparak Adil Kullanım Koşulu uygulamasına tabi olmadan hizmetlerimizden yararlanabilmektedir.
- 10 Mbps hız için aylık 50 GB,
- 20 Mbps hız için aylık 100 GB,
- 50 Mbps hız için aylık 250 GB,
- 100 Mbps hız için aylık 500 GB,
Adil Kullanım Koşulları 15 Mart 2010 tarihinden sonraki aboneliklerde geçerli olacaktır. Ay içinde bu adil kullanım koşullarına tabi olacak kullanıcılarımızın, ilgili ay sonuna kadar download hızları 1024k, upload hızları 256k olarak sınırlandırılacaktır. Bu kullanıcılarımızın download ve upload hızları bir sonraki aydan itibaren satın aldıkları paketin koşullarına otomatik olarak dönecektir.
Süperonline ı kullanan bir arkadaşım var. Karşılaştığı en önemli sorun elektrik kesintilerinde net in de kesilmesi. Kendisi laptop ile bağlanıyor olup, sabahtan akşama kadar borsada.. şu düştü şu çıkacak gibi işlerle uğraşıyor. En kızdığı konu da tam bir kağıdı satışa verecekken elektriğin gitmesi ile 5000 TL zarar etmesiymiş.
Bir de müşteri temsilciliğini arayıp herhangi bir sorunu dile getirdiğinde gayet tatlı dille evet efendim sepet efendim gibi dillerle dinliyorlarmış. Ama sonuç hiç değişmiyormuş..
elektrik meselesi çok önemli değil bence, çünkü jeberatör olmadığı için sonuçta laptop ta olsa elektrik gidince modeme de güç gelmeyecek.yani her halukarda kullanamayacağım.
elektrik meselesi çok önemli değil bence, çünkü jeberatör olmadığı için sonuçta laptop ta olsa elektrik gidince modeme de güç gelmeyecek.yani her halukarda kullanamayacağım.Ufak bir ayrıntı var ama.
Arkadaşın bilgisayarının batarya ömrü 9 saat. Ayrıca modeme ve o bölümdeki cihazlara UPS koydu. Bu şu demektir. Bunca yatırımları olmasına rağmen elektrik kesintilerinde işleri aksamaktadır.
Müşterilerimiz:Bunu görmemiştim.Bilmiyorum şu an bir düşüş yok en azından o kadar söyleyim :)download yaparak ya da upload hızının 10 katı kadar GB upload yaparak Adil Kullanım Koşulu uygulamasına tabi olmadan hizmetlerimizden yararlanabilmektedir.
- 10 Mbps hız için aylık 50 GB,
- 20 Mbps hız için aylık 100 GB,
- 50 Mbps hız için aylık 250 GB,
- 100 Mbps hız için aylık 500 GB,
Adil Kullanım Koşulları 15 Mart 2010 tarihinden sonraki aboneliklerde geçerli olacaktır. Ay içinde bu adil kullanım koşullarına tabi olacak kullanıcılarımızın, ilgili ay sonuna kadar download hızları 1024k, upload hızları 256k olarak sınırlandırılacaktır. Bu kullanıcılarımızın download ve upload hızları bir sonraki aydan itibaren satın aldıkları paketin koşullarına otomatik olarak dönecektir.
Ufak bir ayrıntı var ama.o arkadaşına söyle binasının altındaki serverıda ups koysun orası gittiği için hat gidiyor
Arkadaşın bilgisayarının batarya ömrü 9 saat. Ayrıca modeme ve o bölümdeki cihazlara UPS koydu. Bu şu demektir. Bunca yatırımları olmasına rağmen elektrik kesintilerinde işleri aksamaktadır.