Süperonline Yardım

molnet
28-01-2011, 19:26   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
113 mesaj

İyi Akşamlar.
Süperonline dan aradılar ve süperonline netlimitsiz tarifemize geçmek istermisiniz diye sordular.Süperonline dopin gibi bir kaç sey soledi :) İlk 6 ay 30 daha sonra 47 tl dediler.Bende kabul ettim.Anne kızlık soyadı ve ev adresi aldılar.Sonra verdikleri 0232 453 23 93 nolu numaraya kimlik fotokopisini yollamamı istediler.Telefondaki bayan siz fotokopiyi yolladıktan sonra ben size dönerim dedi.

Kimlik fotokopisini yolladıgımda her hangi bir sorun cıkarmı sizce ?Herhangi bir oyuna gelmeyelim :D ?
Eger harhangi bir problem yoksa sizce süperonline nasıl ? Müşteri hizmetleri iyimi ?Ttnet den cıktıgıma pisman olurmuyum ?
Kimlik fotokopisini yollamadan iptal edebilirmiyim ?

Yardımlarınız için simdiden cok teşekkür ederim.

E.D.
28-01-2011, 20:22   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
493 mesaj

TC fotokopisi gerektirecek bir başka durum bende de yaşandı. Yolladıktan sonra onlar bana, faksınızı aldık şeklinde geri dönüş yapmışlardı. Ben yaklaşık 6 aydır 10 Mbit tarifeyi kullanıyorum. Hizmet belirtilen hızın hakkını veriyor. Hız konusunda herhangi bir sıkıntım olmadı. Müşteri hizmetlerinde de biraz fazla bekleme söz konusu. Onun dışında problemlere yaklaşımları güzel, boş konuşmuyorlar :) TTnet'den çıktığımdan beri dönüp arkama bile bakmadım. Gelen, gideni aratmadı yani. Numaramı da geçenlerde taşıyarak bu bağlılığa ebediyen son verdim :)

dervipasa
28-01-2011, 21:03   |  #3  
Yıllanmış Üye
650 mesaj

numara nasıl izmir numarası anlamıyorum ki
birşeyler dönüyor gibime geliyor
bence siz  müşteri hizmetlerini arayın
Müşteri Hizmetleri
0850 222 0 222 Superonline Müşteri Hizmetleri ile iletişim kurarak kolayca abone olabilirsiniz
bence buraya bir sor bakalım kimlik gerekiyor mu

molnet
28-01-2011, 23:39   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
113 mesaj
Alıntı: dervipasa  
numara nasıl izmir numarası anlamıyorum ki
birşeyler dönüyor gibime geliyor
bence siz  müşteri hizmetlerini arayın
Müşteri Hizmetleri
0850 222 0 222 Superonline Müşteri Hizmetleri ile iletişim kurarak kolayca abone olabilirsiniz
bence buraya bir sor bakalım kimlik gerekiyor
Söylediginiz gibi müşteri hizmetlerini aradım.Bize ait boyle bir faks numarası yok dediler.
Adamlar düzenbaz çıktı :D Allahtan sizler varsınız.

Çok Teşekkür Ederim Yardımlarınız Ve Yorumlarınız İçin Allah Razı Olsun.

Son Düzenleme: molnet ~ 28 Ocak 2011 23:43
şafak89
29-01-2011, 03:29   |  #5  
şafak89 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
2,521 mesaj
Alıntı: unforgivennever  
Söylediginiz gibi müşteri hizmetlerini aradım.Bize ait boyle bir faks numarası yok dediler.
Adamlar düzenbaz çıktı :D Allahtan sizler varsınız.

Çok Teşekkür Ederim Yardımlarınız Ve Yorumlarınız İçin Allah Razı Olsun.

aman diikaet derim bende superonlnie üyesiyim tama hatları flaan iide faturaları takip etmezseniz kaydıryoralr :/

molnet
29-01-2011, 13:47   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
113 mesaj
Alıntı: şafak89  
aman diikaet derim bende superonlnie üyesiyim tama hatları flaan iide faturaları takip etmezseniz kaydıryoralr :/
Bayan tekrar aradı dikkat ettim ki vodafone ait cep numarası.Süperonline Müsteri Hizmetlerini aradım bize ait boyle bir faks numarası olmadıklarını söylediler dedim.Biz zaten süperonline a baglı değiliz falan filan dedi.İnsanın kafasını karıstırmakta üstlerine yok o kadar cok konusuyorki tamam kimlik fotokopisini yolluyorum yeterki sus diyecektim :D Teşekkür ederim ama ben geçmek istemiyorum eger kararımı verirsem süperonline ararım dedim kapattım :D

molnet
29-01-2011, 13:50   |  #7  
OP Yıllanmış Üye
113 mesaj

Hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı.

E.D.
01-02-2011, 12:32   |  #8  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
493 mesaj

Şunu da belirtmek istiyorum, bana faks göndermem için verilen numara superonline'ın bulunduğum muhitteki bayisinin numarasıydı. Zaten size müşteri hizmetlerinin numarasını faks göndermek için vermelerini bekleyemezsiniz.