Superonline

kloster
27-10-2012, 17:18   |  #1  
kloster avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
388 mesaj

Arkadaşlar öncelikle kurban bayramınız kutlu olsun  ve merhaba :)

Arkadaşlar yeni eve taşındık ve yeni evde biz taşınmadan önce süperonline fiber kullanılması için ( 3binada site şeklinde) 

imza toplamış yönetici tabi bizde taşınınca geldi bildirdi her yönüyle sonra oturma izni gerekiyormuş neyse çıktı izin 2adam geldi ölçüm filan yaptılar herhalde 1ay süre verdiler ve son haftaya giricez bugün yarın takıcaklar o süperonline kutusunu.

Şimdi gelelim asıl mevzuya :)

Ölçüm yapan adamlara sordum nedir ne değildir diye anladığım kadarıyla

20mbs limitsiz ve ev telefonu gerekmicekmiş duvarların içinden gelicekmiş ayılık 49TL ödicekmişiz 

İnternette ADİL KULLANIM KOTASI duydum bilgilendirimisiniz ve tahminen bizim kotamız kaç gb olur ? ( AMA ADAM SINIRSIZ DEDİ)

Bide çok fazla indirme yapmam 3-4 tane oyun indiririm onları oynarım onlarda rappelz, Point , Wolfteamdır  

Sizce kota çokmu dolar dayanmazmı yani ?

Bu iki soru için cevap bekliyorum çok tşkler ..

orhantatar
27-10-2012, 18:27   |  #2  
orhantatar avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 58
902 mesaj

sınır var 50 gb ,  ama 20 mgb hızın altına düşmüyor,kesinti de yok.tavsiye ederim

LENO7
28-10-2012, 11:23   |  #3  
LENO7 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
2,019 mesaj

arkadaşım düşünsene 20 Mbps tam hız..ve sınırsız ama 50 GB adil kullanım kotası var..onu geçtiğinde hız 1 yada 3 Mbps oluyormuş...eskiden adsl için 1 Mbps idi ve 3 Mpbs oldu..belki fiberde 3 olmuştur..şuan sitesine bağlanmadığım için bilemicem..ve 50 GB kotayı sen hiç bir zaman aşmazsın merak etme...günde 2-3 saat oyunlarda takıl..kotayı aşmazsın..ama günde 1-2 GB indirme yaparsan ayda 30-60 GB yapar...indirme yapmadan sadece günde 2-3 saat oyun oynarsan kota ayda 40-50 GB bulur...buda oyundaki kalabalığa göredir..oyun çok aşırı kalabalık olursa hız dibe vurur ve kota çabuk dolucaktır...

kloster
28-10-2012, 19:17   |  #4  
kloster avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
388 mesaj

Arkadalşar birde bizim evde duvarda DSL şeklinde prüz var adamlara sordum duvardaki o yerlerdenmi gelicek diye evet dediler

Normaldede böylemi ?