Borga-xBence bu kadar hızlı araba arasında hangısı olsa bınerım hıc cekınmeden enınde sonunda Türkiyede bindiğimiz ve gordugumuz arabalardan cok farklılar.. En kotusu 250-300 beygır buda bana yeterAz önce markete gidip Chip aldım.Otohaber dergisinin kapağında gördüm Skyline GT-R 2008 de Türkiye'ye gelecekmiş:)
Supra Vs Skyline ?
- 1
- 2
abi yani diyosun benm bi 250 bg gücünde arabam olsun bana yeterde artar diyosun
bu iki arabanın orjinal halleri buyrun
Skylıne dıyorum.Bu arada Türkiye'ye skylıne gelırse efsane olur bu ulkede o araba
Borga-xSkylıne dıyorum.Bu arada Türkiye'ye skylıne gelırse efsane olur bu ulkede oethh ya cidden cok süper olur artık türkiyedede drag pistleri yapılır işallah olur ya cok süper olur hemen bi supra alırım türkiyede supra var zaten
drfit pisti olsun süper olur her hafta sonu gıderım walla...
Borga-xdrfit pisti olsun süper olur her hafta sonu gıderım walla...abi bu arada drift dedinde aklıma geldi
jeo abiden ii drift yapanı görmedim ben ben drifti ondan örendim sayılır cok süper yapıyo tam puan
Borga-xdrfit pisti olsun süper olur her hafta sonu gıderım walla...Kim gitmez ki!?
XxXDaRKoXxXborga abi drift yarışına katılmak anlamında söledi sendemi katlıacaksın yani öle bişe olsa:DBorga-xdrfit pisti olsun süper olur her hafta sonu gıderım walla...Kim gitmez ki!?
yakuza_XxXDaRKoXxXBenim yaşım tutmuyorborga abi drift yarışına katılmak anlamında söledi sendemi katlıacaksın yani öle bişe olsa:Borga-xdrfit pisti olsun süper olur her hafta sonu gıderım walla...Kim gitmez ki!?
izlemeye giderdim ben valla.
http://www.youtube.com/watch?v=e9wevUrLZ0w&feature=related
Supra her zaman idealim :D
aksam izliyim.İşyerinden bakamıyorum.
borga abi son attığın mesajın ilk resmindeki mavi arabaya bayıldım..fiyatı ne kadar..
erdem187borga abi son attığın mesajın ilk resmindeki mavi arabaya bayıldım..fiyatı ne kadar..toyota supra
330 bg 3300 cm3 silindir hacmi ile
aracın orjinal Fiyatı 43000$
modifiye ile düzenlemek istersen 43000$+15000$ a patlar
tabi nitro oksijen ve dier titanyum motor malzemerini saymassak
Bencede Charger cok sağlam... Usttekı acık supercharger ve hava fıltresı cok hırcın gosterıyor arabayı..
Borga-xBencede Charger cok sağlam... Usttekı acık supercharger ve hava fıltresı cok hırcın gosterıyor arabayı..eeth ya hava filtresi yaklaşma dumana bogarım msji verio :D
aynen öyle senı ve yolu kazırım dıyo..şimdi kapı önunde olsa yaa bunlardan bır tane...Ahh hayaller...
etth ya bitane supram olacak kapının önünde bende onu yıkiyacam aksamada güzel bi tur atacam kız arkadaşımın evinin önünden geçerken kornaya basacam offf
Borga-xaynen öyle senı ve yolu kazırım dıyo..şimdi kapı önunde olsa yaa bunlardan bır tane...Ahh hayaller...et o turbo motorları yok mu!?bayılırım hele hele oyunlarda gördüğüm anda alırım.
beyler aslında ford mustang ler benim favorim ama eski kasalardan Charger R/T yi beğeniyorum. o araba 5 6 metre var. çok uzun yaaw. :D
selim919beyler aslında ford mustang ler benim favorim ama eski kasalardan Charger R/T yi beğeniyorum. o araba 5 6 metre var. çok uzun yaaw. :Cok uzun olması drag tarafında sorun yoq ama uzun olması dier yarışlarda örneğin sprint yarışlarında pek tercih edilmez çünkü virajlarda yavaşlaması gerekir ve oda arabanın yenilmesine neden olur eger hızını düşürmeyip viraja girerse takla atma olasılıgı yada bi yere çarpma olasılıgı %80 gibi bi durum
selim919beyler aslında ford mustang ler benim favorim ama eski kasalardan Charger R/T yi beğeniyorum. o araba 5 6 metre var. çok uzun yaaw. :Birisi Mustang'mı dedı.. Super aletler heleki GT500 veya 350 olsa 68-69Model.. Ohhhhh ..Yakuza zaten bu arabayı kullananlar arabanın nasıl tepkı verecegını bılerek bu tıp arabalarla yarısırlar. Mesela ben...Mesela Drift'te super oluyorlar. Agır araba daha cok savruldugundan en ufak bır bır gaz veya el frenı hareketınde hemen baslıyorlar kaymaya... Tecrubeyle sabit..
Borga-xhadi drift yapalım bogra abi benle jeo sen de bi adam al ben supra kullanırım jeo abide büyük bi ihtimal skyline yada mazda rx-7 :Dselim919beyler aslında ford mustang ler benim favorim ama eski kasalardan Charger R/T yi beğeniyorum. o araba 5 6 metre var. çok uzun yaaw. :Birisi Mustang'mı dedı.. Super aletler heleki GT500 veya 350 olsa 68-69Model.. Ohhhhh ..Yakuza zaten bu arabayı kullananlar arabanın nasıl tepkı verecegını bılerek bu tıp arabalarla yarısırlar. Mesela ben...Mesela Drift'te super oluyorlar. Agır araba daha cok savruldugundan en ufak bır bır gaz veya el frenı hareketınde hemen baslıyorlar kaymaya... Tecrubeyle sabit..
- 1
- 2