pc de ne yaparsam yapım en basitinden tv yi açayım monitörün ışığı yarıya iniyor ve izin verilsinmi penceresi çıkıyor ben ana kullanıcıyım habire izin ver demek zorunda kalıyorum bunu nasıl kapatabilirim yada devre dışı bırakabilirim teşekkürler...
sürekli izin ver çıkıyor yardım?
denetim masasında kullanıcı hesaplarında "kullanıcı hesabı denetimini aç veya kapat" seçeneğine tıkladıktan sonra gelen penceredeki kutunn işaretini kaldırıp sistemi yeninden başlatıp kontrol edermsin
sterndenetim masasında kullanıcı hesaplarında "kullanıcı hesabı denetimini aç veya kapat" seçeneğine tıkladıktan sonra gelen penceredeki kutunn işaretini kaldırıp sistemi yeninden başlatıp kontrolkontrol etmene bile gerek yok, arkadasın onerisini yap kesin düzelir
Bilgisayarıma sağ tıkla. Yönet'e tıkla Kullanıcı Hesaplarına Tıkla Administrator'e çift tıkla açılan pencereden devre dışıyı kaldır. tamamde sonra bilgisayarı yada oturumu kapat. Tekrar giriş yap admin girişini yap kullanıcı hesaplarındaki Kullanıcı denetimini kapatı kaldırmana gerek yok. vista daha eğlenceli geliyor.. :D
Ben o sistemi bilgisayara _interneti bağladığımdan beri açık tutuyorum .
Bana daha güvenli geliyor . Bence Vistanın bu özelliği iyi bişey .
Bilgisayarınız başında olduğunuz halde biri bilgisayarınıza girerse
çok tehlikeli bişey yapmadan fark edersiniz .
Mesela C:\Windows veya C:\Program files'ta hiçbir dosyayı izin penceresi çıkmadan
değiştiremez mesela . Denetim masasına , sistem özelliklerine falan fark edilmeden
giremez diye düşünüyorum .
bencede güvenlik için iyi bişe ayrıca bilgisayar başında uyuklamanızıda önlüyor :)
arama kutusuna kullanıcı hesabı denetimi yazarakta menüye ulaşıp kapatabilirsin
o ozellik iyi birşey ama deneyimli kullanıcıların veya sabırsızların canını sıkabilir, yeni ve neyin ne oldugunu nerden tehlike gelebilecegini tam olarak bilemeyenler icin cok mükemmel bi ozellik. ama tabi kendinize güveniyorsanız kapatarak daha kolay bi kullanım saglayabilirsiniz.