SÜREKLİ VE LİSANLI OLAN YANİ YILLIK OLMAYAN VİRÜS PROGRAMI VAR MI VE VARSA FİYATINI NEDİR?
SÜREKLİ VE LİSANSLI PROGRAM
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
875 mesaj
ama yazmıyor hangisi sürekli olduğunu?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 14
3,152 mesaj
efekeremama yazmıyor hangisi sürekli olduğunu?Hepsi süreli zaten para veriyorsun sınırsız kullanıyorsun yok ben para vermek istemiyorum diyorsan Avira Antivir İndir ::Son Düzenleme: Y.İ.Ğ.İ.D.O. ~ 14 Mart 2009 17:34
OP Yıllanmış Üye
875 mesaj
Y.İ.Ğ.İ.D.O.Hepsi süreli zaten para veriyorsun sınırsız kullanıyorsun yok ben para vermek istemiyorum diyorsan Avira Antivir İndir ::hepsi süreli derken ?
1 yıllık lisanlı mı oluyor hem para verip hemde 1 yıl mı kullanıcam onu soruyorum
Yıllanmış Üye
183 mesaj
avast kulanıyorum ev sürümü lisansı alıyorsun ücretsiz 1 yılı geçti hala sorun yok.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
246 mesaj
heralde yani surekli lipsans yeniliyceksiniz adamlar sattıkları programı aynımı bırakıyorlar hergun guncelleme yapıyorular senden senelik guncelleme parası alıyorlar yazdıkları programın parasını deil:D:D:D
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
efekeremSÜREKLİ VE LİSANLI OLAN YANİ YILLIK OLMAYAN VİRÜS PROGRAMI VAR MI VE VARSA FİYATINI NEDİR?Keşke olsa.
Taze Üye
19 mesaj
1 - AVG
2 - Avast home
3 - Avira
4 - a2
Bu yazılımlardan AVG ve a2 GNU yazılımcıları tarafından sürekli güncellenir ve ücretsizdir. AVG bu konuda iyidir.
Üye
83 mesaj
Ücretli antivirüslerin lisanslarını her yıl yenilemek zorundasın, bir kere ödeyip ömür boyu kullanamazssın.