2 Lırayla 4 de 4 Tutdu Yarınkı Bjk Fb Macına Kaldı Bjk Alırsa Gelsın Paralar:d
Sürpriz Kupon:D
Bana bi 2500k alırsın artık :D
Yav bana anlatsana nasıl oynanıyor ben de oynayayım. Oranlar çarpılıyo falan galiba.
1 ev sahibi yencek 0 berabere 2 deplasman takımı yencek üst 3 gol ve üzeri alt 2 gol ve altı demek galiba başka
Merhaba abi, ben 4 yıl önce kaybolan kardeşin Mehmet Ali Kirazsapı. Kardeşlerimle parkta tiner çekiyoruz, sokakta yaşamak çok zor. Buradan bizim Ayhan'ın telinden gördüm açtığın konuyu. Eğer kupon tutarsa beni de görürsen çok mutlu olacağım abi. Çok bişey istemiyorum 2 şişe tiner getirsen tamamdır abi, hadi tutkal da olur farketmez. Bu arada annemgile selamlar
Merhaba abi, ben 4 yıl önce kaybolan kardeşin Mehmet Ali Kirazsapı. Kardeşlerimle parkta tiner çekiyoruz, sokakta yaşamak çok zor. Buradan bizim Ayhan'ın telinden gördüm açtığın konuyu. Eğer kupon tutarsa beni de görürsen çok mutlu olacağım abi. Çok bişey istemiyorum 2 şişe tiner getirsen tamamdır abi, hadi tutkal da olur farketmez. Bu arada annemgileTiner almak kolayda hangisinden istiyorsun
Seç beğen alalım
[/url]
[url=http://bit.ly/c25MCx]
Off Koptum Ya:) Merak Etmıyorrum Ama Yarınkı Macı Gelenek Bozulmas Yıne Tek Maçtan Yatarız Alıstım Artık:) Şansıma Tukureyım Chelsea Newcastle Macını Koyacaktım Korktum Newcastle 2-0 Almıs Sans Iste
Yav bana anlatsana nasıl oynanıyor ben de oynayayım. Oranlar çarpılıyo falan galiba.Aynı Yazdıgın Gıbı Ama Yenı Fark Ettım Hayatımda Hıc Ust Alt 23 gol Zamazıngo Oynadım Hep 1 2 0 Oynadım:d
1 ev sahibi yencek 0 berabere 2 deplasman takımı yencek üst 3 gol ve üzeri alt 2 gol ve altı demek galiba başka
Gecen günki sistem kuponunda sistem 5 6 oynadıgımız için en az 5 maç tutması lazımmış..Şans işte..!!
Kardeşim bu kupona çok süpriz oynamışsın helal valla sana, son tek maça kaldı herşey ki inanıyorum besiktas kendi evinde alır maçı bak buraya yazıyorum :)) Bu arada bugunki kupon tiyolarını istiyorum senden...??
Hayatın Icınden Tıyo Su Banko Maçlara Oynayıp Yatmakdan Bıktım5 Lıra Basıodum Hemde Bı 50 Lıra Fılan Gıttı:d Canıma Tak Ettı:d Aly Geçer Gıbı Gıttım Bu Kuponu Yaptım Ilk Maç Lıverpool Macıydı Geldı Dedım Yarın Kesın Yatar Betıs Son Dakka Attı Aldı Parma Ole Inter Turku Benım Takımım Zaten Nezaman Oynasam Yanıltmıyo Benı Anlıcan Ole Çıktı Bu Aralar Çok Surprız Oluyo Oynayanlara Tavsıyem 2 Lıra Basıp Surprız Yapın Gs Ts Macı 0 Bıttı Surprız Chelsea Macı Ole Ve Bı Çok Maç
Selülozik tiner dokanıyo, senteteik forever, tarz meselesi ;)
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Ayhan kardeşimle ölüme giderim, yanlış yapanın biletini keserim.
xExCaLiBuRx çok haklısın kardeşim maçlar allak bullak devam ediyo ben bugun iyi maçlar oynadım ama tutmadı 25 lira gitti....Şans meselesi ama seninki çok süpriz be abi insallah tutar kardeşim......İlk yarı 1 bitti beşiktaş'ın hadi hayırlısı.... :))
Hadi dostum az kaldı tutmasına
Yürü Lennnn Tuttu Beaaa.....xExCaLiBuRx Çaylar senden bugün :))))
ahanda tuttu bee
acil bana da anlat şu olayı. futbolu baya takip ederim ben. hemen bi kupon yapayım ya
Az Once Aldım Parayı:d 3 Tane 200 Luk Bankonot Gorunce 5 Dakka Gozlerımı ARadım:d
ahanda tuttu beeson_goku yarın zamanın zarsa bu kuponu oyna bilmiyosan adama bunları yaz öle oyna...acil bana da anlat şu olayı. futbolu baya takip ederim ben. hemen bi kupon yapayım ya
337 kg:var
415 - 2
341 - H2
402 - H1
10 TL oynarsan 83 lira veriyor
yada az param var süpriz oynayayım dersen bunları yaz
402 - 1.H0 (3.75 oran)
252 - 1.H0 (3.50 oran)
337 - 2.H2 (2.55 oran)
412 - 2-3 Gol (1.75 oran)
Kal sağlıcakla...
Bu arada xExCaLiBuRx güvendiğin maçlar varsa buraya yaz..
Atletico Madrid-Malaga Malagaya 3.00 Oran Verıyo Denenebılır Madrıd 2 Hafadır Berabere Kalıor Oynaya Bılıosanız 0.2 Oynayın:)
Bu Hafta Bunu Oynıcam:d 312-2 252-1 269-2 108-2 113-1