selamlar, ben bilgisayar konusunda acemiyim ama kendi bilgisayarıma format atmak istiyorum.
sanırım format atarken ''hard diski bölümleme c:sürücü sünü silme'' falan gibi yapılması gerekenler var.Ben bu sürücüler hakkında bilgi nasıl edeedebilirim ne den hard diskimi bölümlemem ve sürücülerle oynamam gerek?? ve bunu nasıl yapacağım..
lütfen yardımınızı rica ediyorum..
sürücü bilgisi ve format
Hangi sistemi kuracağını yazmamışsın ama eğer XP kuracaksan hiç uğraşma çünkü acemi isen içinden çıkamazsın. Disk bölümlendirmeye gelince; bu aslında tercih meselesidir. sadece C: sürücüsüne format atman yeterlidir(işletim sistemin C:'de ise) D: sürücüsünü sistem kurduktan sonra da formatlayabilirsin.(en kısa yolu bilgisayarıma girip D sürücüsünü sağ tıklayıp biçimlendir diyerek)
DEMUHangi sistemi kuracağını yazmamışsın ama eğer XP kuracaksan hiç uğraşma çünkü acemi isen içinden çıkamazsın. Disk bölümlendirmeye gelince; bu aslında tercih meselesidir. sadece C: sürücüsüne format atman yeterlidir(işletim sistemin C:'de ise) D: sürücüsünü sistem kurduktan sonra da formatlayabilirsin.(en kısa yolu bilgisayarıma girip D sürücüsünü sağ tıklayıp biçimlendir diyerek)sana katılmıyo gibiyim xpnin krulumu bence basit zaten ileri falan hangi tuşla olcağını gösteriyo ama bi bilgisayarcıya (ama usta olsun) format attırabilirsin
tanıdığın birine attır.
servise fln götürme. bi sürü para alırlar gereksiz yere
teşekkür ediyorum ilginiz için.
Ama başkasına format attırısam ben öğrenemem ki
bu sürücüler hakkında daha detaylı bilgiyi nerden nasıl öğrenebilirimmm??
arkadaşım bana mail olarak ulaş sana ben format atma similatörü gönderirim mail olarak onu izler ona göre atarsın hiç zorlanmazsın bile yahyaozden@gmail.com