Bilgisayarıma format atıldıktan sonra suruculerımden bırının ısmı (c:) dıgerı (H:) H ısmını D: olarak nasıl degıstırebılırım
SURUCU ISMINI DEGISTIREMIYORUM
pergeBilgisayarıma format atıldıktan sonra suruculerımden bırının ısmı (c:) dıgerı (H:) H ısmını D: olarak nasıl degıstırebılırıDenetim Masası ordan yönetimsel araçlara tıkla ordan bilgisayar yönetimine tıkla çıkan pencerede depolama başlığı altındaki disk yönetimi yazan yere tıkla. Bayağı tıkla oldu. :) Sonra harfini değiştirmek istediğin sürücü harfinin üstüne gelip sağ tıkla ve sürücü harfi yada yolu değiştir yazan yere bas.Çıkan pencerede değiştire bas. Kolay gelsin. Programların kurulu olduğu c yi değiştirme ama bide d ye oyun falan kurduysan değiştirdiğinde onların da kısa yolları çalışmayabilir. Kolay gelsin.
Disk yönetimine kısa yoldan başlat çalıştıra diskmgmt.msc yazarak ulaşabilirsin.(ALINTI)
Yardımınız için teşekkur ederım
Fakat;dedıgınız uygulamaları yaptım ve soyle bır ıletı alıyorum "windows sistemi biriminizin veya önyükleme biriminizin sürücü harfi değiştiremiyor"sizce ne yapabılırım
Önemli bilgilerini yedekle....
Komple format at. Hem c hem de H yi biçimlendir.
Galiba ikisine de sistem kurmuşsun.
Ya da öyle idare et.
Arkadaşın dediginden başka yöntemi yok yani.
Birde format :)
şimdi arkdaşım eğer sen format atarken kart okuyucu takılı ise (D:) seceneğini kart okuyucunun birine veriyordur kart okuyucu çıkar ve sonra bilgisayarın/yönet/disk yönetimi oradan çıkacak olan hangisini değiştirmek istiyorsan diske sağ tıkla ve oradan harf yolunu değiştir tıkla oradan değiştire bilirsin eğer kart okuyucu yoksa format atacaksın başaka da çaresi yok saygılarımla
Anladıgım kadarıyla yenıden format atmam greklı:)Yardımlarınız ıcın tesekkur ederım saygılar