sürücülerim kayboldu

ezpinktufloyd
27-08-2009, 19:47   |  #1  
ezpinktufloyd avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
34 mesaj

merhaba arkadaşlar,
disk partition adlı bir proğramla diskbirleştireyim dedim,demez olaydım,proğramın dili de türkçeydi,diskleribirleştirdim ama sonra diskleri bulamadım,yani D E F kayıp sadece Cvar.filmlerim müzik arşivim fotolar hepsi onlarda kaldı.windows diskbirleştiricisine girdim üstte C var altında ise 'takılı omayan' onunaltında 'yeni birim' onunda altında tekra t'takılı olmayan'yazıyor.dsklerim bilgisayarım'a tıkladığımda görünmüyor yani(c hariç)ne yapabilirim?

Süleyman.
27-08-2009, 22:17   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Geçmiş olsun. Disk yönetiminde, disk bölümlerinizin halen mevcut olup olmadığına bakın. Yoksa büyük ihtimal bölümler gitmiştir. Bu durumda en temizi, önerim, diskinizi başka bir bilgisayara takıp biçimlendirdikten sonra veri kurtarma yazılımlarıyla dosyalarınızı geri almaktır. Sakın o diskinizin üzerine yeni veri yazmayın, hiçbir şekilde. Yoksa bazı dosyalarınıza ulaşamayabilirsiniz.

ezpinktufloyd
30-08-2009, 11:28   |  #3  
ezpinktufloyd avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
34 mesaj

format çektim sürücülerim geri geldi ama iç içe geçen süücülerimi açamıyorum örneğin E , D nin içinde görünüyor ama E yi açamaıyorum bütün bilgilerim de E de ne yapabilirim yardımcı olun...