suudiler ve türkiye dünya barışına en büyük tehdit

raziel34
13-01-2016, 11:33   |  #1  
raziel34 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
204 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2015

karakter sinirlamasina takildi ama siz anladiniz: suudi arabistan ve turkiye olacakti.

virjinya eyaleti cumhuriyetci senator "dick black" tarafindan soylenmis cumledir.

aciklamasinda suudilerin ortadoguya ultra-dindar vahabi anlayisi ile teror yaydigini; erdogan'in da totaliter, hitlerinki gibi bir rejim arzuladigini; bu iki devletin suriye'yi terorist yuvasina cevirdigini soylemis. durumu olanlar su linkten okuyabilir.

simdi, adamin adi dick, soyadi black. ciktigi eyalet virjinya. gulmemek icin kendimi zor tutuyorum, lakin...

Kapalı Hesap (278902)
13-01-2016, 16:03   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 3
13 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2015

Tarih bu tür kişi ve kurumları hep görmüştür verecekleri zararları görmüştür ve tarih sahnesinden NEFRETLE Silinmişlerdir.

Erdoğan insanları mahkemeye vermeyi çok seviyor aynı adnan oktar gibi O yüzden noktalama işareti yeterli oluyor .............................................................

Hz.İbrahimin duası KABUL EDİLMEDİ Yalnızca PETROL Araplara verildi Aslında çeyrek asır sonra gerçek DÜNYA SAVAŞI ZATEN ÇIKACAK!

ELEKTRİKLİ ARAP BAHARI;
Bütün bu işid savaşları aslında ELEKTRİKLİ OTOMOBİLLERİN tek şarjzla 1000 km gidebilecek hale gelmiş ancak açıklarlarsa arapların saldırganlığı ile uğraşacaklarını biliyorlardı.İşte bu yüzden BİR ADET ÇAKMA MEHDİ İle Hilafeti geri getirmek ORTADOĞU BELASINDAN KURTULMAK Demekti.

Ama olmadı her zaman ki gibi tutmadı MESİH'in gelişini hızlındırmak gibi saçma sapan bir fikir ile kafaları bulandırdılar.MESİHİN Nereye ineceğini bile bilmiyorlar  I am comeing LANDİNGGG Heyyoooo!

ARAP TERÖRÜ Başlamadan önce MODERN İSLAM denen bir şey türedi ELBİSE ile islamın ne alakası Varsa!Yedirmeye çalıştıkça tersine bağnazlık (KOPYACILIK) Başladı.DİN Denen şeyin eşyanın sureti ile ile ne ilgisi var desekte herkes kendini CENNET'lik saymaya bir ben miyim cehennemlik  A M K Demek zorunda kalanlardanım.

SONUÇ;

Araplar TÜRKLERİ ARABIN DİNİ İLE ARAPLAŞTIRDI.Şimdi yeşil yeşil dolarlarla rize sırtlarını satın alıyorlar paraya muhtaç bırakılmış bir devletin toprakları çatır çatır satılıyor canıııımmmm noooolllmuuuşşş diyenlere EBENİN ...... MIII olmuş demek farz olmuş.
Ülke de BAŞKANLIK Demek HALİFE'liğe dönmek demek öyle ya borç içinde mecburiyetten filan derken yedirecekler sonra VER FETVAYI VER FETVAYI Baygınlık geçirecez AMK Neden mi EEEE Arabın tarihini duymaktan bıktım AAAAA   MMMMMM   KKKKKK!

Örnek;
Abdulrahman bin zeydiden rivayet edilmiş (sallama isimdir) Bir gün resulüekrem mekkeden (burada ağlanacak BAŞLA! ÜÜÜÜÜ ÜÜRÜRÜÜÜÜÜÜÜ) uzaklara bakmış (bu kısma gaybı görüyordu) yorumları akıllara sokulacak (buraya FON MÜZİĞİ Girilecek) Ver babacım veerrr!eller gözlerde şıpır şıpır  akıyorrrr damlalar

Sonra resuliekreme sorar O zat ne oldu ya resullah uzaklara dalıp gittiniz peygamber söyler A İKİ GÖZLÜ BEN DE BİR İNSANIM!

ÜÜÜÜÜÜÜ  ÜÜÜÜÜÜÜÜ ÜÜÜÜÜÜÜ Diye ağlanılacak!

İşte bize öğrettikleri DİN BU DİN BU DİN ARABIN DİNİDİR

Benim tarihim nerde LANNNN! KİM ÇALDIIIII HANGİ ŞEREFİSİZZZZ BENİM TARHİMİ UNUTTURDU!!!
Tabi AVRUPALI Türkleri düşman gösterecek iyi de orta da türk yok ki O adamın yorumlarına katılmamak elde değil biz türkler böyle gidersek her şeyimizi kaybedeceğiz.Hem de tarihimiz de hiç olmamış bir SONLA!

PARA PARA PARA!

Yüce İSLAM ARABIN DİNİNDEN ÜSTÜNDÜR!

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (275647) ~ 13 Ocak 2016 16:08