Symbian telefonlar için anti virüsler
telefonunuzun marka ve modeli nedir acaba Selçuk Bey?
kaspersky değil ama bu işinize yararmı acaba,yararsa ne mutlu.
F-secure (()
Benim N70'i sana vereyim Selçuk, senin telefonla birlikte ne kadar vericen üstüne? :) Babam hep böyle yapardı...
selçuk bey umarım gönderdiğim link işinize yaramıştır. rar ın içinde bunlar var.
Symantec Mobile Security 4.0
Simworks Antivirus 1.2.4
Kaspersky Antivirus Mobile v2.0.45 Beta2
McAfee Virus Scan v1.11
Trend Micro Mobile Security
Symantec Mobile Threats Removal Tool v 1.05
Anti CommWarrior v1.0
eğer bunlar yetmezse bilgisayarımda kayıtlı olanlarda var.
elimde winden mac e ordan pda ya kadar uzanan güvenlik yazılımlarının hepsi mevcuttur. isteyenler pm den mesaj atabilir
BOOMFUNKMCSkaspersky değil ama bu işinize yararmı acaba,yararsa ne mutlu.F-secure (()
dan en yeni sürümünü lisanslı olaraktan (bedava) indirin 6-7 kontüre güncel olarak kullanılıyorlisans (sitede belirtilmiştir) AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAA3
norton bende var full isteyene vereyim.
NOKIA E50 ICIN OLAN VIRUS PRG LARI DA VARMI SIZLERDE ARKADASLAR
nortonun full version walla çok iyi olur ya alabilirsem çok sevinirim. kaspersky telefonu kasıyor galiba bu arada telefonum N70 şimdiden teşekkür ederim...
selam arkadasim ben bu gün üye oldum.benim sorunum nokia n70 aldim almaz olaydimcomwarior diye bir virüs bulasti yetkililere geri yolladim 6 aylik bir zamandan sonra geldi ve10 gündür sorun yoktu bu gün türkiyeden mms le mesaj geldi ondan sonra aynivirüs tekrar geldi.sizin msj nizda konuyu ele aldiginiz icin memnun oldum.beni bu konuda aydinlatirsaniz sevinirim.simdiden tesekkürler.almanyadan saygilarimla.
kaspersky norton en iyiler bence
slmlar arkadaşlar,
acaba N95 için hangi virüs programı kullanılabilir? birçok foruma bakamama rağmen pek bişiy bulamadım, indirdiğim virüs programlarıda makinaya format atmak zorunda bıraktı. N95 için bazı forumlar os v9.1'i bazıları os v9.2'yi kullandığından bahsetmiş. v9.2 için hiç bir program bulamadığımıda belirteyim. lütfen yardım teşekürler.
benımde nokia n73 var acaba n73 u kasmayacak bı proğram atarmısınız pmden şimdiden tşkrler
elimde 250 mb yakın symbian program oyun ve tema arşivi var isteyen arkadslar varsa pm atabılırler
Merhabalar bende de 6630 var. Buna en uygun kasmayacak cirüs programı hangisi acaba? Bir arkadaş bana kaspersky'ı önerdi ama gerçekten işe yarıyormu?
Eline sağlık. Güzel paylaşım.
selam arkadaşlar bende n73 var fakat symbian programları almıyor neden acaba bana virüs programları ve ya diğer programları atabileceğim bir adres verebilir misiniz internete telefonda bağlanıp ordan atabileceğim şekilde ayrıca hafıza kartına atıp oradanda telefonuma atabir miyim hayırlı günler