Syndicate - Uygulama Hatası

by phy
23-06-2012, 15:06   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
29 mesaj

Merhaba arkadaşlar , benim Syndicate hakkında bir sorunum var. 

Oyunu torrent'den indirdim, kurdum. SKIDROW Crack'ini de yaptım fakat oyunu açmaya çalıştığımda şu hatayı veriyor : 

Uygulama düzgün olarak başlayamadı (0xc0000005). Sonlandırmak için tamam düğmesini tıklatın.

Bazı sitelerde sorunun çözümü olan bir .rar paylaşmışlar fakat onu da ESET virüslü olarak görüyor. Her neyse , ha birde  xp de çalışmıyor deniyor fakat çoğu sitede çalışıyor olarak gözüküyor. Neyse işte sorunun çözümünü bulursanız minettar olacağım :)

Kara Şövalye
23-06-2012, 15:06   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj

İndirdiğiniz sitede bir çözüm varsa onu uygulayabilirsiniz. Sonuçta korsan demek sorun demek.

by phy
24-06-2012, 01:29   |  #3  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
29 mesaj

Ya kardeşim ben sizden yardım istiyorum dimi , sizden, e sen neden o zaman beni başka kişilere yönlendiriyorsun? Orada çözüm buldum da buraya tekrar mı soruyorum? Hayır bir de sanki hiç biriniz korsan almıyorsunuz, hayatınızda bir kere korsan kullanmamışsınız, sütten çıkmış ak kaşıksınız da korsan demek sorun demek diyorsun. Kendin yardım edemiyorsan geç konuyu.

Kara Şövalye
24-06-2012, 01:32   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj

Burada korsan içerikle alakalı paylaşımda bulunmak yasak en basitinden ve evet korsan demek sorun demek. Sorun istemiyorsanız orjinal alırsınız.