murat.oktet sormuş:
Benim dizüstü bilgisayarım HP Compaq Presario CQ61-120ET Notebook PC markalıdır.İlk aldığım zaman RECOVERY diye bir partition disk bölümü vardı, bu bilgisayarımda sorunlar çıkacağı zaman ilk haline döndürebilmem için alınmış bir yedekti, yanlız bu kayıtlı yedeği çalıştırabilmek için ise hp system recovery manager isimli program gerekiyor, ilk aldığım zaman bilgisayarımda kayıtlıydı, hatta bir ara oradan yedeği kullanıp bilgisayarımı ilk haline çevirdim, yanlız bu sefer salaklık yaptım, system recovery manager programını kaldırdım, bilgisayarım şimdi sorunlu, ilk haline çevirmek istiyorum, yedeğide bende var ama yedeği kullanabileceğim hp system recovery manager programını bulamıyorum, bir ara indirdim şu siteden indirdim ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp39001-39500/sp39296.exe kurdum ama bu seferde yedeği görmüyor ve çalışmıyor...lütfen yardımcı olun...İlgilendiğiniz için çooook teşekkür ederim..
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
Windows Vista Home basic
2 gb ram
250 gb hdd
768 mb ekran kartı
intel pentium Dual core 2.0 ghz
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)