Evet arkadaşlar geçenlerde arkadaşımın pcsine bir olaya rastladım.Arkadaşımın pcsi eskidir biraz most wanted çalışırmı çalışmazmı diye düşündük bu System Requirements Lab Analysis e bakalım dedik :S sonuç olarak çalıştırmaz dedi :S ama ne olur ne olmaz diye deniyelim dedik :S canavar gibi çalıştırdı hatta bazı grafik ayarlarını medium bile yaptık :S şimdi sorum size
System Requirements Lab Analysis'e ne kadar güveniyorsunuz
Biraz garip bi test oldu ama neyse :D
System Requirements Lab Analysis
Tam bir saçmalık o siteler. Aynı olaylar banada olmuştu. Bir oyun yuklecektim Çalıştırır dedi çalışmadı (:dostum analizden sonra pass but... yazar yani çalıstırır fakat ekran kartı driverı yüklenmesi gerek yada ses kartının directx versiyonu eski güncellenmesi gerek gibi uyarılar verir directx in güncel değilse çalısmaması normaldirSon Düzenleme: Kapalı Hesap (129515) ~ 14 Temmuz 2009 00:36
dostum analizden sonra pass but... yazar yani çalıstırır fakat ekran kartı driverı yüklenmesi gerek yada ses kartının directx versiyonu eski güncellenmesi gerek gibi uyarılar verir directx in güncel değilse çalısmamasıBiliyorum onları arkadaşım. Hatta 1 tane daha var o siteden. Oda tutturamıyor. Yani saçmalık. Denemeden hiç bişeyi öğrenemessiniz.
En iyisi en güvenlisi gidin yükleyin :D uzun sürecek ama %100 belli olur
Güveniyorum.Sonuçta o site oyunların minimum sistem gereksinimlerine göre analiz yapıyor.Oyunu çalıştırmak konu degil nasıl çalıştırmak onemli olan.Bazen çogu ozelliginiz düşük oldugu için çalıştırmıyor der ama sizin pc özellikleriniz oyun için sınırdadır o yüzden çalıştırır.Sonuçta site "çalıştırır" kanısına bütün sistem özelliklerinizi göz önüne alarak varıyor.
can you run it son derece doğru sonuclar verir site sadece minimum özelliklere bakmıyor recommended (yanlıs yazmıs olabilirim) tıklayınca önerilen özelliklere göre bakıyor ben pc yi alırken
gta 4 ü kaldırıp kaldırmadıgını bu site sayesinde öğrendim minimumda kesin olmaz yani çalısmayabilir ama önerilen seviyeyi geçiyorsa kesin çalısır
Genelde güveniyorum. Ama az bir farkla minimumu kaçırmışsam grafikleri düşürüp oynayabileceğimi bildiğim için takmam yüklerim oyunu.
Arkadaşım o site benim bildiğim şöyle çalışıyor:
1.Websitesinin yöneticileri oyunla ilgili minimum ve önerilen sistem ihtiyaçlarını resmi sitelerden toplar.
2.Bu bilgileri programa işler.
3.Kullanıcı giriş yapınca program bilgisayarın donanımlarını inceler.
4.Program bunları karşılaştırır ve sonuç verir.
Şimdi mesela COH için önerilen 6660gt .Siz bu oyunu 6600gt nin altı bir ekran kartıyla oynarsanız belki de oyunu medium da oynarsınız.Ha o siteden bakmıuşsınız.Ha oyun incelemesinden baknışsınız.