System tray de çalışan bir programın ikonunun görünmesini istemiyorum. Bunu nasıl gizleyebiliriz. Açılışta yüklenecek fakat sistem tray de gözükmeyecek.
System Tray Gizleme
görev çubuğuna sağ tıkLayıp özeLLikLere girin.
özeLLeştir e tıkLayın.
karşnıza system tray`da görünen programLar geLecek, karşıLarındaki simge gizLe, biLdirim ve simgeLeri göster seçenekLerinden istediğiniz programLarın görünmesini yada görünmemesini sağLayabiLirsiniz.
Ok işareti ile yine gözüküyor. Tamamen Kaldırmak istiyorum. Ama açılışta yüklenecek program.
görünmemesini istedğin programın karşısındaki seçenekten biLdirim ve simgeLeri gösterme yada gizLe gibi bi seçenek var onu seçeceksin., şuan dışardayım ismini tam hatırLAyamıorum.
System tray de çalışan bir programın ikonunun görünmesini istemiyorum. Bunu nasıl gizleyebiliriz. Açılışta yüklenecek fakat sistem tray de gözükmeyecek.
_denetim masası - bildirim alanı simgeleri - tek tek oradakı 3 seçenekten simge ve bildirimleri gizle yaptıktan
sonrasında
denetim masası - bildirim alanı simgeleri - sistem simgelerini aç kapa - kapalı yaptıktan sonra bildirim alanında hiç simge gözükmeyecek
Ok işareti ile yine gözüküyor. Tamamen Kaldırmak istiyorum. Ama açılışta yüklenecek program.
_sanırım ok işaretini kapatamıyorsun..
eğer o yazılım orda gözükmeye ayarlanmışsa programlaması aşamasında, windows'un yapacağı birşey yok. program her açıldığında oraya simgesi gelir, ancak o programın ayarlarından o özelliğini kapatabilirsin(oda varsa).
PRORAT ADLI YAZILIM İLE MÜMKÜNDÜR İSTEDİĞİNİZİ GİZLEYİN... İSTEDİĞİNİZİ GERİ GETİRİN YAZILIM KENDİNİ DE GİZLİYEBİLİOR. KEYLOGGER ÖZELLİĞİDE VARDIR. BİZZAT HACK PROGRAMI OLDUĞUNDAN VİRÜSLÜDÜR. EĞER ORTAK AĞINIZ VARSA O PC'YE ERİŞİMİNİZ KENDİ PC'NİZ KADAR MÜMKÜN OLUYOR..
İÇİNDE YAKLAŞIK:8 VİRÜS OLABİLİOR. DEEP FREEZE 7 VE ÜSTÜ KULLANAN VE C'YE AYARLAMIŞ OLANLARA KOYMAZ. BAHADIR ATALAY