Sevgili arkadaşlarım microsoft windows media center edition 2005 bilgisayar kullanmaktayım.
Geçen ay bilgisayarıma sp2 denen zıkkımın exe dosyasını çift tıklama yoluyla yükledim, daha sonrada vistaya ait xp için temalar varya onlardan birini yüklemiştim bricopack, longhorn falan işte bu tema paketini yüklediğim zaman system32/shell32 dll konum değişikliği nedeni ile bu program düzgün çalışmayacaktır, dll üreticinizle bağlantıya geçin vs dibi hata raporları veriyor ama temaları kaldırdığım zaman çalışıyor. hesap makinesi bile tema yüklüyken pc ye hata veriyor .
bu sorunu nasıl çözebilirim pc ye format bile attım olmadı daha önceden bilgisayarımı sağ tıklayıp özellikler dediğim zaman microsoft windows media center edition2005 yazıyordu şimdi ise microsoft windows media center edition service pack 2002 yazıyor formattan sonrada bu yazıda değişiklik olmadı, Lütfen yardım Teşekkürler.
system32/shell32 dll hata raporu
user32.dll hatası genel bir problem realtek ses kartı kullanıyorsanız bu hata ile karşılaşırsınız
adresindeki güncellemeyi sisteminize indirin ancak sorun bu şekilde düzelmeye bilir shell32 dll hatasıda geliyorsa ve hesap makineside çalışmıyorsa bu güncellemeyi sisteminiden kaldırın ve yüklemeyin gerekirse güncellemeden önceki bir zamana sistem geri yükleme yapın ve hatalı olan güncellemeyi yüklemeyin
Kolaylıklar
arkadaşım ilgine tşkler ama bu da sorunumu çözmedi sadece system32 problem olsa idi doğru ama bu güncellemeyi benim sistem almıyor bile güncelleme dili sisteminizdeki dilden farklı yanıtı veriyor bu problem dediğim gibi şu sp2 den sonra çıktı ahhhh nerden yükledim şunu kaldırmak için aradım bulamadım. neyse yinede tşkler,yardımlarınızı hala bekliyorum.
Türkçe olarak dil bölü-münden çekmeyi denesen dil problemini aşıcaksın
microsoft' un türkçe sayfasında türkçe güncelleme almayı kastediyorsun sanırım, bunu zaten öyle yaptım ingilizceyide denedim. Yine böyle bir sorunla karşılaşan birinin mesajlarını okumuştum evet system32 dll hatalarını çözen güncelleme KB935448 bu, ama shell32 dll sorununu çözen güncelleme ile ilgili bir güncelleme olmadığını duymuştum yani bahsi geçen güncelleme benim işime yaramadı teşekkürler kardeşim
Bu güncelleme için evet yama bulunmuyor dilersen sistem geri yükleme ile ggüncellme öncesine dön ve bu güncellmeyi bilgisayarın a indirme
Kolaylıklar
yucel4181microsoft windows media center edition2005 yazıyordu şimdi ise microsoft windows media center edition service pack 2002 yazıyor formattan sonrada bu yazıda değişiklik olmadı,Bu sorun bendede var. Üreticiden ilk geldiginde 2005 yaziyordu. Format attiktan sonra 2002
Cok önemli bir sey degil belki ama uyuz bir durum. 100 kerede format atsan degismiyor. Ayrica benim XP SP2 dvd si yani sp2 yi sonradan kurmuyorum.
Varmi bir bilen