tablet pc hakkında bılgısı olan varsa paylasabilir mı ? kullanan var mı aranız da ?
tablet pc ler
tablet alacaksan android 3.0 ve üstü işletim sistemli tabletlerden al. Ayrıca 300-500 TL'lik tabletlerden hayır gelmez. Alacaksan ipad, samsung galaxy pad ve Asus Eee padlerden birini al. Yalnız ipadlerde usb girişi yok. Film izlemek, program kurmak, müzik dinlemek istersen para ile internetten almak zorundasın...
fıyat farkı beya bır var zaten dusuk fıyata almam uzun sure kullanmak ıstıyorum cunku nette arastırma yaptım kafam karısık normal en cok hosuma gıden Asus EeePad TF101-1B185A 16GB 10" Tablet sıze gore nasıl ? oyun oynamak.film ızlemek gıbı olayları yok sayalım yalnız
Asus'un tableti fena değil, güzel. Şu aşağıdaki linkte teknik detayları mevcut
http://www.asus.com.tr/Eee/Eee_Pad/Eee_Pad_Transformer_TF101/
teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştıgınız için :)
Birde Asus'un eepad slider modeli gelecek. Yani altında bir klavye olacak tableti kaydırınca klavyesi çıkacak. Bahsettiğin modeldeki gibi tak-çıkar olmayacak...
o zaman benım ilk tercıhım asus olmalı bu kadar özelliğe,modernliğe ve tasarıma sahip kullanıslı da izlediğim vıdeolar da felan .o zaman bahsettiğiniz modele bır göz atım ben . tekrar tekrar tsk ederım :)
motorola xoom süper ama pahalı
uzun sure kullanmak ıstiyorum sorun çıkmadan o yuzden paraya kıyıcam napalım
o zaman ya asus u al yada motorolo xoom u al fiyatı 2000tl falan ama süper bir tablet ama beğenmezsen kesinlikle arkadaşın önerdiği asus u al derim
ikisinin arasında kararsız kaldım zaten.Aynen öle super bir tablet ya almak nasip olucak inşallah o fıyata alıp bı de begenmemek olmaz sımdı
zaten 1500tl+ fiyata aldığın bir tableti beğenmemek elde değil adamlar elbet çok güzel yapmışlardır. Ama beğenmesen bile bayıldığın para için zorla beğenirsin :D
ya zaten iyi özellıkleri var ki o fıyatla baslangıc koymuslar aynen begenmeme gibi bir ihtimal yok bende o kadar para vermeye karar verdkten sonra :)
bende asus eee pad transformer var klavyesi 400tl civarında klavyesini kullanmıyorum ama yinede içimde biraz pişmanlık var bence samsung galaxy tab 10.1 al tmm güzelhızlı çalışıyorda arayüzü normal honeycomb 3.2 bence galaxy tab 10.1 al onda touchwiz var de var