merhabalar rusyadan almış olduğum android 2.3.1 sürümlü tablet türkcell vınn ı görmüyor. vınn ı tablete taktığımda usb mass storage safe to remove yazısı çıkıyor. modemin içindeki pin korumasını kapatmama rağmen aynı uyarıyı veriyor diğer form sitelerindeki çözüm ve tavsiyelerde fayda etmedi umarım sizim bir öneriniz olur iyi çalışmalar.
[YAZILIM] tablet - vınn sorunu
iyide başka bir sitede adam android tablete vınn tanıtıp kurdu video çekmiş ben vınn ı takınca usb mass storage safe to remove yazısı çıkıyor burada çakışan bir şey var yada 3gmodem de bir sıkıntı var bunu çözemiyorum
evet pc de kullanmaktayım pin korumasınıda kaldırdım sorunsuz çalışıyor.
evet pc de kullanmaktayım pin korumasınıda kaldırdım sorunsuz çalışıyor.Anladığım kadarıyla bunu destekleyen bir kaç tablet var piyasada ama... başka bir siteden alıntılıyorum:[alıntı=""] Sizin tablet pc niz içinde 3G modem ayarları var ise bağlanabilirsiniz.Aslında herşey şöyle.
1-önce modemi, laptop veya pc ye bağlı iken arayüz programından pin doğrulamasını kapatın(bunu yapmazsanız bağlanmaz) 2-gsm internet ayarlarını yapın ben turkcell wınn ayarlarını veriyorum apn:internet tel no:*99# kullanıcı adı:gprs name:gprs Bukadar kolay sadece yukarda vermiş olduğum 2 maddeyi uygularsanız 3g modemle rahatlıkla bağlanabilirsiniz.Anlattığım maddeler diğer gsm şirketlerinin modemleri içinde geçerli sadece ayarları farklı onuda müşteri hizmetlerinden rahatlıkla öğrenebilirsiniz.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
eğer bu şekilde internete bağlanamazsanız apn yazan yere mgb yazın ve kullanıcı adı ve şifreyi boş bırakın.