Arkadaşlar tatilde arabada sıkılmamak için tablet pc alıcam da genellikle oyun oynarım diye düşünüyorum ne tür bi tablet önerirsiniz?
Aklımda bu var=
Arkadaşlar tatilde arabada sıkılmamak için tablet pc alıcam da genellikle oyun oynarım diye düşünüyorum ne tür bi tablet önerirsiniz?
Aklımda bu var=
Asus Nexus 7 lerde kampanya var şuan.. buna da bakabilirsin;
Genelilkle oyun oynarsın ama böyle şeylere bakıyorsun. iPad 4th Generation Retina Display ile inanılmaz oyun deneyimi yaşarsın. Gameloft'un harika oyunları var ve daha niceleri. App of Month'a bakman yeterli.
ya ben çok profosyonel bi tablet istemiyorum ıpad ıphone falan gerek yok sadece android uygulamaları açan bi tablet bütçem çok kısıtlı açıkcası tabletede fazla para vermek pek içimeOyunları nasıl oynayacaksın peki ? High end tablet computer lazım yoksa oyun falan oynamayamazsıınz, düşük donanım konulur.
Oyun oynamak için tablet almak? Eğer bütçen kısıtlıysa hiç bulaşma zaten,Düşük donanımlı tabletle oyun keyfi olmaz,Sanırım bulabileceğin en ucuz iyi tablet Nexus 7,ondanda aşağıya inme derim.Aslında bakarsak, PS Vita ya da Portable console lar dan iyi ama iOS alırsa onlarla baş eder yoksa almanın anlamı yok. Yoksa çok iyi oyunlar var.
Arkadaşlar tatilde arabada sıkılmamak için tablet pc alıcam da genellikle oyun oynarım diye düşünüyorum ne tür bi tablet önerirsiniz?Bütçeni söylersen daha uygun önerilerde bulunabiliriz.Aklımda bu var=
Şunları incele fiyatına göre iyi performans sergiler.
Dark EvoPad R8022K 8" Çift çekirdek 1GB DDR3 16GB 1024X768 HD Android 4.1 379,96 TL
Inca RascgGD 8" Çift çekirdek 1GB DDR3 16GB 1024X768 HD Android 4.1 349,89 TL
Son Düzenleme: chethin ~ 16 Nisan 2013 10:43