Filimine göre değişir.Hayır. Hocam sen bilerek bana duyurmak için yazdın bu tahmini...Sistem kapanırken elektrik kesildi yorsun sonrada sorun yok diyorsun elektrik kesildiği sırada kritik bazı dosyalar tam kayıt edilememiş belli ki chkdsk yı çalıştır düzeltsin.
Tahmin: Alttaki üye kendisine verilen hiç bir öneriyi uygulamadığı hâlde sürekli aynı şeyleri sorup cevap istiyor.
Alttakinin PCnet ve donanım haber formu üyeliği var.
Tahmin Oyunu
burada pazar yok bugün, yanlış.
alttaki www.chip.com.tr/bilgisayarkursu adresindeki konuların yenilenmesini istiyor. (hepsi tarihi geçmiş konular neredeyse win 9 çıkacak win xp yi anlatıyor :D )
hayır.şuan dursun ben daha kursu bitirmedim eksiklerim var biraz çünkü.Yazdığını tam olarak anlayamadım ama "alttaki telefonu pc ye göre daha çok seviyor" mu demek istedin? (Not: Telefon kullanmayı pek sevmem yani pc daha kullanışlı)alttaki telefondansa pc'ye daha çok seviyor..
alttaki antivirüs kullanmıyor
yanlış, bayılırım :) bir de "eskiden severdim şimdi seviyorum" ne demek anlayamadım. bu eskiden sevmezdim şimdi seviyorum mu yoksa eskiden severdim şimdi sevmiyorum mu?Hocam pardon telefondan girip yazmıştım,ondan telefon otomotik yazmış öle... eskiden severdim şimdi sevmiyorum olacaktı.alttaki et yemeklerine bayılır.
bazılarına bayılırım
alttaki büryan yemiştir. (siirt'in meşhur yemeği)
Filimine göre değişir.Sistem kapanırken elektrik kesildi yorsun sonrada sorun yok diyorsun elektrik kesildiği sırada kritik bazı dosyalar tam kayıt edilememiş belli ki chkdsk yı çalıştır düzeltsin.
Tahmin: Alttaki üye kendisine verilen hiç bir öneriyi uygulamadığı hâlde sürekli aynı şeyleri sorup cevap istiyor.
Hayır. Hocam sen bilerek bana duyurmak için yazdın bu tahmini...
Alttakinin PCnet ve donanım haber formu üyeliği var.Yazdığını tam olarak anlayamadım ama "alttaki telefonu pc ye göre daha çok seviyor" mu demek istedin? (Not: Telefon kullanmayı pek sevmem yani pc daha kullanışlı)alttaki antivirüs kullanmı