http://www.turktekno.net/index.php/content/view/825/56/
resimlerin üzerine tıklayınca büyük görüntü elde ediyorsunuz.Ne diyeyim,benim hoşuma gitti.:)hele ki,ahşap LCD ler çok güzel,dekoratif(gürgen gibi sağlam bir malzemeden yapılırsa niye olmasın?)
tahta bilgs.
Son Düzenleme: viking20 ~ 18 Mayıs 2006 16:03
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
793 mesaj
Güzel fikir aslında. LCD ve klavyeler çok hoşuma gitti.
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
İyi hoş görünüyor da tahta kuruları ve diğer böcükler fanları,işlemciyi bozmasın..:))
Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 18 Mayıs 2006 15:55
Yıllanmış Üye
944 mesaj
Yok yok bozmaz. Cilalamışlar :)) tahta kuruları giremez
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,430 mesaj
Amanın diyeyim bunlarda yeni teknoloji mi?Marangoz Murat abiye yaptıralım güzel bi agactan bari.Tanış marangoz bulduk mu kasayı ucuza getirecez.Psuyuda babam elektrikçi o ayarlar.
Yıllanmış Üye
944 mesaj
Yok ben genede güvenemem. Düşünsenize bir sabah kalmışsınız ve monitor delik deşik olmuş tahta kuruları yüzünden. Aslında delikli monitorler daha şekilli bişey olurdu. :))
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
ya gerçekten delik deşik bir bilg kullanmak berbat bişiydir die düşünüorm
:D:D:D
Yıllanmış Üye
3,430 mesaj
tuncabya gerçekten delik deşik bir bilg kullanmak berbat bişiydir die düşünüormKasa delik deşik olursa iyi olur.Isı problemini bi nebze aşarız.
:D:D:
Yıllanmış Üye
793 mesaj
ufuksKasa delik deşik olursa iyi olur.Isı problemini bi nebze aşarız.Bu sefer de toz toprak dolar içi Benim bu tozlarla başım feci dertte. Ayda en az 2 defa silmem gerekiyor. Kapı pencere kapalı hala anlamıyorum bu kadar toz nasıl oluyor?
Yıllanmış Üye
3,430 mesaj
tolga2207Chip nisan sayısında toz problemine bi cözüm sunuluyordu.Bakarsan faydası olur.ufuksKasa delik deşik olursa iyi olur.Isı problemini bi nebze aşarız.Bu sefer de toz toprak dolar içi Benim bu tozlarla başım feci dertte. Ayda en az 2 defa silmem gerekiyor. Kapı pencere kapalı hala anlamıyorum bu kadar toz nasıl oluyor?