Evde kullanmış olduğum bilgisayarımda dünden beri garip bi şekilde takılma ve yavaşlama sorunu var sistem aşırı derecede yavaşlamakla beraber mouse cursor ünde dahi takılmalar mevcut bunu sebebi anakartmıdır yada başka bir sorun gündemde olabilir mi?
Takılma sorunu
sorun kaynağı çeşitli olablir virüs sistemin ardında biriken çöpler regisry ın artıklarının çok olması sisteminizi temizleyin ccleaner gibi programlarda diskinizi birleştirn advancede system care ile sisteminizi en uygun konuma yaniş en iyi duruma getirin kolay gelsin
İlginize çok teşekkür ederim eve gittiğim an ilk uygulacağım şey bu olacak... :D. Paydosa 4 dk :D.
nucroİlginize çok teşekkür ederim eve gittiğim an ilk uygulacağım şey bu olacak... :D. Paydosa 4 dk :D.bu temizlik işlemlerini haftda birkez yapın ben aslında iki günde bir yaparım bunu haricinde de advanced system care dediğim programda otomatik olarak bakım ve temizzliği kendisi yapıyor ve bunları yapmam çok şey fark ediyor
dostum sana donanımdan kaynaklandığı söylersem yalan olur önce bir vürüs taraması yap halen kitlenmeler ve donmalar devam ederse iyisinden bir format at eğer format attıktan sonra halen devam ederse o zaman donanımdan kaynaklandığını söyle biliriz ve buda hangi donanımdan kaynaklandığını senin vereceğin ayrıntılı bilgiler sana onunda cevabınıda verecğimize emin olabilirsin
Eve biraz geç vardım ama sorun ortaya çıktı. :D. Sorun Sata veriyolunda imiş. Makinayı açtım HDD yi görmüyor. Höd dedim noluyor açtım kasayı baktım ayrıca onboard raid slotu var. birde burda deneyim dedim çatır çatır çalıştı sora geri sataya taktım yok görmüyor. artık raid de kullanıyorum ama p.tesi ilk işim bir board almak... tekrar ilginize teşekkürler...