Benim bilgisayarımda DVD reader yok (hatta sahip olduğum bilgisayarın özellikleri düşünülürse bilgisayarım yok da diyebiliriz) ama yenilikleri takip edebilmek için derginizi düzenli olarak takip ediyorum ve verdiğiniz DVD'leri de ileride çok işime yarayacaklarını bildiğim için arşivliyorum. Benim sorunum şu: Tam sürüm vermenize rağmen bu tam sürümlerin key'lerini alabilmek için ilk önce programı kurmamız gerekiyor ki işte dediğim gibi ben bunu yapamıyorum. ileride dvd yazıcı kaldırabilecek bir bilgisayar alabildiğimde de (ki bu tahminen iki ila üç yıla tekabul ediyor) şimdi free registration key hizmeti veren sitelerin hizmet dışı olmasından korkuyorum... Yani demem şu ki: Hazır tam sürüm veriyorsunuz, bunların registration key'lerini de dergi ya da DVD cover'ları üzerine yazabilirseniz (tabi eğer herhangi bir yasal engel yoksa) benim durumumda olan pek çok okuru ziyadesiyle memnun edersiniz görüşündeyim... Şimdiden teşekkürler, iyi yayınlar.
tam sürümler
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.TAM SÜRÜMÜ HAKKINDA ÖNEMLİDİR
Bu ay CHIP ile birlikte dağıtılan tam sürüm, Redhouse 1.52'dir. Bazı okuyucularımız aynı CD'de yer alan Redhouse 3. Jenerasyon yazılımın 7 günlük deneme sürümünü tam sürüm ile karıştırdığı duyumunu aldık. Redhouse 1.52 TAM SÜRÜM, CD içinde "Redhouse 1.52" klasörü içinde yer almaktadır ve kurulum için şifre gerektirmemektedir. Derginin gelecek sayı sayfasında yer alan Redhouse kodu ise 3. Jenerasyon sürümünü %30 indirimli almak için gerekli olan koddur. Bu kod ile firmaya başvurduğunuzda en güncel sürümü indirimli alabilirsiniz.
Selçuk İslamoğluTAM SÜRÜMÜ HAKKINDA ÖNEMLİDİRredhouse 3. jenerasyon seriali mart dergisinde verilecekmiş öle mi?
Bu ay CHIP ile birlikte dağıtılan tam sürüm, Redhouse 1.52'dir. Bazı okuyucularımız aynı CD'de yer alan Redhouse 3. Jenerasyon yazılımın 7 günlük deneme sürümünü tam sürüm ile karıştırdığı duyumunu aldık. Redhouse 1.52 TAM SÜRÜM, CD içinde "Redhouse 1.52" klasörü içinde yer almaktadır ve kurulum için şifre gerektirmemektedir. Derginin gelecek sayı sayfasında yer alan Redhouse kodu ise 3. Jenerasyon sürümünü %30 indirimli almak için gerekli olan koddur. Bu kod ile firmaya başvurduğunuzda en güncel sürümü indirimli alabilirsiniz.
Sanırım Selçuk bey'i açıklaması çok iyi anlaşılmamış. 3. Jenerasyon şu an piyasada satılan bir sürümdür ve tam sürüm olarak verilmesi mümkün değildir. Redhouse ile yapmış olduğumuz anlaşma ile sadece Redhouse 1.52'yi tam sürüm olarak verdik. Bunu CD içinde Redhouse 1.52 klasöründen kurabilirsiniz. Bunun için seri numarası gerekmemektedir. Mart ayında 3. jenerasyon keyi vereceğimiz bilgisi ise doğru değildir.
Redhouse 3 güzel bir program ama ben onu tam sürüm sanmıştım. Ben de 1.52'yi kullanırım artık.
Peki Redhouse 3 %30 indirimli olunca ne kadara geliyor, bilen var mı?