Arkadaşlar bugun çok büyük hayallerle Fifa Manager 2012 indirdim. İndirmez olaydım. Oyuna bir girdim Rezalet. Hiç biryerde ses yok. Grafikler berbat. Ekran çözünürlüğünü 1440x900 yaptım ve aliasing x4 yaptım banamısın demedi. Üstelik Fenerbahçe takımı rezelat. ne kadrosu var nede ondan bir eser. En çok üzüldüğüm nokta ses gelmiyor ve grafikler berbat ötesi.. :S :S
Tamamen kabus çok pişmanım !
Çok saçma bir soru olmadımı ? Oyunda arıza olucak. Ama oyun açılcak. Grafikler falan kötü olcak. Çok saçma bence. En son ben fifa 2007 oynamıştım bırakmıştım. fifaya dönerim dedim bugunhiçte öyle olmadı pes her anlamda solda sıfır bırakır fifayı bunu anladım. pes 09 bile bin kat daha iyi bu oyundan.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 40
2,851 mesaj
Manager oyunu olduğu için normal değil mi ? Sonuçta Fifa 2012'yi indirmemişsiniz.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,770 mesaj
Dostum black opsta da ses gelmiyordu Directx 9 dosyalarını yükleyince sorun çözüldü. Sorun ordadır. Oyun setupları varsa farklı oyunların icinden directx 9 u bul kur.
Kapalı Hesap
1,770 mesaj
11 Windows 7 si olan herkeste kurulu. Siz direk directx 9 yüklemeyeceksiniz. Directx 9un DLL dosyaları rarlıdır onları bulacaksınız. Hemen hemen her oyunun icinde bulunuyor.
Banlandı
563 mesaj
Yıllanmış Üye
519 mesaj