arkadaşlar benim pc de bazen tabanca sesi evet tabanca sesi geliyo.. 4.5 el ateş ediliyo.. sonra.. vov vov vov diye bir ses.. gecenlerdede durduk yere müzik çalmaya başladı.. çalan müzikte benim pc de yok... sorun nedir sizce
tanımadığım sesler duyuyorum
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
42 mesaj
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 19 Kasım 2007 13:49
Taze Üye
8 mesaj
bende de olmuştu,ama cok fazla internet sayfası acmıştım herhangi birinin koyduğu bi sesti diye düşündüm.
Yıllanmış Üye
205 mesaj
tarayıcına banner eklenmiş olabilir.. yada denetim masasından program ekle kaşdırdan bi bak,, bazen bazı siteler sen farkında olmadan pc ye banner atabiliyor,, dedğim yerden görebilirsin .. baner olabilir .. tarayıcının ayarlarını normal ayaralarıa getir, olmazsa explorer na yada bi üst versiyon kur ve dene .
DJ DUMAN SEVGİ VE SAYGILAR ..!!!!
SON ÇALIŞMAM dinleyin ...
Son Düzenleme: manager817 ~ 19 Kasım 2007 14:34
Yıllanmış Üye
604 mesaj
muhtemelen bir programla ilgilidir bi virüsle falanada olabilir sen bi program ekle kaldır a bak onun dışında web sayfalarından da gelmiş olabilir
OP Yeni Üye
42 mesaj
teşekkür ederim arkadaşlar hepinizin önerisini deneyecem
OP Yeni Üye
42 mesaj
Dark Spirit Of The Silentmuhtemelen bir programla ilgilidir bi virüsle falanada olabilir sen bi program ekle kaldır a bak onun dışında web sayfalarından da gelmişmanager kardeş.. bu banner dediğiniz denetim masasında yok.. banner diyemi yazılı olacak..