Merhabalar,
Huawei HG-251 modem kullanıyorum. Masaüstü pc ethernet ile diğer iki notebook ve netbook ise kablosuz bağlantı ile bağlanıyor. Masaüstünü yada netbook u kapatıp açtığımda tekrar modeme bağlanıp internete girebiliyor. Ancak Notebooku kapatıp açınca modeme bağlanamıyor ve tanımlanamayan ağ diyor. Ancak notebook a win 7 yükledim denedim herhangi bir sorun olmadı kapatıp açınca da girdi ama vista ile deneyince olmuyor.
Tanımlanamayan Ağ
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
46 mesaj
Yıllanmış Üye
125 mesaj
bende yaşamıştım buna benzer bir sorun photoshop yüklüise kaldırmayı dene acı ama gerçek
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
bende yaşamıştım buna benzer bir sorun photoshop yüklüise kaldırmayı dene acı ama gerç
hadi canım buna inanalım mı?
Senin sorununun hallolacağı varmış Photoshop'u kaldırdığın o ana denk gelmiş bence
Photoshop'ta kablosuz ağı etkileyebilecek hiçbirşey yok
Buna inananlar çıkar mıkar da 1 sene içinde bu sorunun çözümü olarak tüm forumlarda bu yazıyı görebiliriz.
Ülkem de buna benzer çok efsane var
Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 12 Aralık 2010 15:58
Yıllanmış Üye
125 mesaj
hocam yalan mı söylüyorum ben ya? denemeden alıntı yapmam geçen sene aldığım win7 li laptopta aynı problemi bende yaşadım o bahsettiğin forumlarda gördüm bu sorunu photoshop trialı kaldırdım ve pc m şu an normal şekilde bağlı öbür türlüde ağ ve paylaşım merkezinde tanımlanamayan ağ yazıyordu zaten deneyin demişim yukarda ama şaşkınlık için de kaldım düzelince artık alışmıştım bağlantılardan bağlantıyı aç kapa yapınca geliyordu internet..
hadi canım buna inanalım mı?
Senin sorununun hallolacağı varmış Photoshop'u kaldırdığın o ana denk gelmiş bence
Photoshop'ta kablosuz ağı etkileyebilecek hiçbirşey yok
Buna inananlar çıkar mıkar da 1 sene içinde bu sorunun çözümü olarak tüm forumlarda bu yazıyı görebiliriz.
Ülkem de buna benzer çok efsane var
Saygılar...Son Düzenleme: DuaLCore ~ 20 Aralık 2010 16:30