Tanımlanamayan Ağ

giz_em
28-11-2010, 23:53   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
46 mesaj

Merhabalar,
Huawei HG-251 modem kullanıyorum. Masaüstü pc ethernet ile diğer iki notebook ve netbook ise kablosuz bağlantı ile bağlanıyor. Masaüstünü yada netbook u kapatıp açtığımda tekrar modeme bağlanıp internete girebiliyor. Ancak Notebooku kapatıp açınca modeme bağlanamıyor ve tanımlanamayan ağ diyor. Ancak notebook a win 7 yükledim denedim herhangi bir sorun olmadı kapatıp açınca da girdi ama vista ile deneyince olmuyor.

DuaLCore
12-12-2010, 10:51   |  #2  
Yıllanmış Üye
125 mesaj

bende yaşamıştım buna benzer bir sorun photoshop yüklüise kaldırmayı dene acı ama gerçek

mcafee23 ayrılmıştır
12-12-2010, 15:55   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
Alıntı: DuaLCore  
bende yaşamıştım buna benzer bir sorun photoshop yüklüise kaldırmayı dene acı ama gerç

hadi canım buna inanalım mı?
Senin sorununun hallolacağı varmış Photoshop'u kaldırdığın o ana denk gelmiş bence
Photoshop'ta kablosuz ağı etkileyebilecek hiçbirşey yok

Buna inananlar çıkar mıkar da 1 sene içinde bu sorunun çözümü olarak tüm forumlarda bu yazıyı görebiliriz.
Ülkem de buna benzer çok efsane var

Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 12 Aralık 2010 15:58
DuaLCore
20-12-2010, 16:12   |  #4  
Yıllanmış Üye
125 mesaj
Alıntı: mcafee23  

hadi canım buna inanalım mı?

Senin sorununun hallolacağı varmış Photoshop'u kaldırdığın o ana denk gelmiş bence

Photoshop'ta kablosuz ağı etkileyebilecek hiçbirşey yok

Buna inananlar çıkar mıkar da 1 sene içinde bu sorunun çözümü olarak tüm forumlarda bu yazıyı görebiliriz.

Ülkem de buna benzer çok efsane var

hocam yalan mı söylüyorum ben ya? denemeden alıntı yapmam geçen sene aldığım win7 li laptopta aynı problemi bende yaşadım o bahsettiğin forumlarda gördüm bu sorunu photoshop trialı kaldırdım ve pc m şu an normal şekilde bağlı öbür türlüde ağ ve paylaşım merkezinde tanımlanamayan ağ yazıyordu zaten deneyin demişim yukarda ama şaşkınlık için de kaldım düzelince artık alışmıştım bağlantılardan bağlantıyı aç kapa yapınca geliyordu internet..

Saygılar...

Son Düzenleme: DuaLCore ~ 20 Aralık 2010 16:30
tumantuy
20-12-2010, 17:25   |  #5  
Yıllanmış Üye
329 mesaj

valla photoshop ile ilgili degil aynı sorunu bende yaşadım bende de
aynı modem var müşteri hizmetlerini aradım onlarda bişi anlamadı:)
modemin fişini çekme dedi o zaman düzeldi
belki işine yarar