İnternet tarayıcı (Browser) piyasası, Şubat 2010 Kullanım İstatistikleri...
Geçtiğimiz ay (Ocak 2010) tarayıcı pazarındaki oranları ele alan konuyu, BURADA yer vermiştik.
Ocak 2010'u: İnternet Explorer : %62.2 - (%62.6) / Firefox : %24.4 - (%24.6)
Google Chrome : %5.2 / Safari : %4.5 /Opera : %2.4 yüzdelik oranlarıyla kapatmışlardı.
Bu ay, İnternet Explorer - Firefox - Opera - çok azda olsa, pazar payındaki kullanım oranları yine düşüş eğilimine yöneldi.
Safarı şubatın son çeyreğinde bir kısım yükseliş gösterdi. Fark edilir yükselişini gösteren tarayıcı Google Chrome oldu.
CHİP ONLİNE
Tarayıcı Pazarında, Şubat 2010, Son Durum...
Google Chrome çok iyi ilerliyor.Bir kaç seneye pazar payının çoğunu ele geçirir.
yok artık..ie düşüyoda bence en afzla yer kaplayacak oaln opera gibi gelio şimdi çok düşük seviyede ama ayağa kalkmaya başladı..
Opera 10.5 bu çizelgeyi değiştirecek gibi. Zira özelleştiemeler iyi yapıldığında çok hızlı ve stabil. Yıllardır firefox kullanan ben 10.5 ile bugün operaya taransfer oldum. Herkesede tavsiye ederim.
Deneyin hız ve performansa hayran kalıp ne frefox nede int. exp. kullanmak isteyeceksiniz.
Adramti abi Chrome dan bahsediyorsun sanırım.
Bende de Chip te oluyor alıntıyla cevap yazdığım zaman.
Genelde rahatlıktan dolayı Chrome kullanıyorum ama CHIP ve benzeri Google aramalarında IE kullanıyorum (Norton Tollbar olduğu için)
--
Valla Chrome bomba gibi geliyor ama bizde IE 9'u bekliyoruz bakalım ne zamana...