Size göre hangisi iyi?
Bu konuda bir araştırma yapmak istedim şahsen Opera ve IE 8 arasında kaldım :)
Tarayıcılar'ın hangisi daha iyi ?
Bende hepsi yüklü ve çeşitli zamanlarda hepsini kullanıyorum ayrı ayrı...(Safari çok nadir açarım)
Bence hepsinin birbirine göre hem avantajları hem dezavantajları var. Örnek olarak ; Internet Explorer 8'de güvenliği olma durumu varken(Diğerlerinde güvensiz olunuyor manasında değil, bu özelliği daha ağır basıyor diğerlerine nazaran manasında söylüyorum.) Firefox'un eklenti desteği, yani daha kişiselleştirilebilir özelliği mevcut, Chrome hızı ile iddalı Opera'nın(Özellikle 10.10 ve 10.50 (şuan pre-alpha) sürümleri gayet iyi vs vs... O yüzden ben birine oy vermek yerine boş oy atıyorum :)
(Bu arada ankette Firefox 3.7 seçeneği var ama Firefox'un en son karalı sürümü 3.5.6 ve 3.6 Beta sürümü var şuan ;) )
Chrome kullandım gerçekten hızlı ve sadece ama beklentilerimi karşılamadı.. IE ye alışığım için hepsi yabancı geliyor kendimi bildim bileli internet explorer 6,7,8 kullanmaktayım açıkcası memnunum ama tasarımı olsun bazı özellikleri olsun ikna etmemeye başladı...
Chrome kullandım gerçekten hızlı ve sadece ama beklentilerimi karşılamadı.. IE ye alışığım için hepsi yabancı geliyor kendimi bildim bileli internet explorer 6,7,8 kullanmaktayım açıkcası memnunum ama tasarımı olsun bazı özellikleri olsun ikna etmemeye başladı...
Aaaa :)
8'in tasarımı ve rengi gerçekten çok hoş.
Mozilla ve Opera derim ben. Ancak Opera daha ağır basıyor bana kalırsa. Eklentiye felan gerek yok, her şey hazır ve elinin altında.
Neden Opera Kullanıyorum?
Neden Firefox?
iexplorer en yavaşı neden istiyorsunuz anlamadım chrome un hızlı olduğunu düşünüyorsanız firefox kullanmamışsınızdır :S firefox 3.5.6 yı kullanın vazgeçemezsiniz operada kullandım ama firefox hepsinden kullanışlı
Hepsinin kendine göre avantaj ve dezavantajları var. Yalnız hız derseniz kesinlikle Opera derim..
ie Google Chrome
Mozilla FireFox lunascape de cok guzel tavsiye ederm
Bende hepsi yüklü ve çeşitli zamanlarda hepsini kullanıyorum ayrı ayrı...(Safari çok nadir açarım)aynen katılıyorum mesela firefoxla chip com tr'ye girmek işkence chrome'la keyifli zaten deneye deneye farklı siteler için farklı tarayıcıları kullanmak daha mantıklıBence hepsinin birbirine göre hem avantajları hem dezavantajları var. Örnek olarak ; Internet Explorer 8'de güvenliği olma durumu varken(Diğerlerinde güvensiz olunuyor manasında değil, bu özelliği daha ağır basıyor diğerlerine nazaran manasında söylüyorum.) Firefox'un eklenti desteği, yani daha kişiselleştirilebilir özelliği mevcut, Chrome hızı ile iddalı Opera'nın(Özellikle 10.10 ve 10.50 (şuan pre-alpha) sürümleri gayet iyi vs vs... O yüzden ben birine oy vermek yerine boş oy atıyorum :)
(Bu arada ankette Firefox 3.7 seçeneği var ama Firefox'un en son karalı sürümü 3.5.6 ve 3.6 Beta sürümü var şuan ;) )
Son Düzenleme: ugpa7 ~ 06 Ocak 2010 22:38